26 Ağustos 2022 Cuma

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR 3 TRANSFERE DAHA İMZASINI ATTI

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edecek olan yılların takımı Anadoluhisarıİdmanyurduspor'da heyecanlı ve bol koşturmalı günler yaşanıyor!

Boğaziçi ekibinde bu sezonki grubun belli olması sonrasında peş, peşe 3 oyuncu transferi haberi kamuoyuna aktarıldı. Yeşil-Beyazlı ekip Berke B.Bilaloğlu, Deniz Çelik ve Karabekirspor'dan Kaleci Hacı Körpe ile oturduğu anlaşma masasından olumlu ayrılınca her 3 isim de gelenek olduğu üzere sembolik imzalarını attılar.



Bu arada Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da antrenmanda tempo ve dozaj atarken Teknik Sorumlu Ekrem Albayrak, gruplarının belli olduğunu ve bundan sonraki her aşamada çok fazla emek ve efor sarf edilmesi gerektiğine vurgu yaparak futbolcularının dikkatini çekti.

Marmara Üniversitesi Akademi Stadında yapılan çalışmalarda futbolcuların oldukça istekli ve maçlara olan özlemleri ise gözlerden kaçmadı.



A.Hisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner, şu ana kadar listelerinde olan oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini söylerken, " Biz Yönetim ve camia olarak Ekrem Hocamız ve futbolcularımıza güveniyoruz. Artık üst liglerin vakti geldi, bunun için gerek biz yöneticilerin gerekse camiadaki tüm gönüldaşlarımızın imkanları zorlayıp kulübümüze daha fazla katkı sağlamamız gerekmekte. Yakaladığımız bu güzel atmosfere daha fazla moral-motivasyon katmamız gerekmekte. " şeklinde konuştu.

Öte yandan Yılların Takımında son antrenman yeri sürpriz bir şekilde değişirken Riva Plajında kumda yapılan antrenman ile fizik-kondisyon anlamında verimli bir çalışma gerçekleşmiş oldu.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder