22 Ağustos 2022 Pazartesi

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR'DAN İŞADAMI MURAT YAVUZ'A TEŞEKKÜR VAR


Günümüz ekonomik şartlarında bir spor kulübünde görev yapmak çılgınlık yapmak ile adeta eşdeğer hale gelmiş durumda...

Bu sebeple ki Kulüpler Yönetimlerine yeni isimleri dahil etmekte zorlanmakta...yıllardır yükü çeken birkaç avuç gönüllüsü ile hayatta tutunma mücadelesi vermekte...bazıları pes edip yarışma haklarını yeni heyecanla yola çıkan kulüplere devretmekte, bazıları bir sezonluk ara vermekte, bir başkası ise kapamakta kulübünü, kilit vurmakta kapısına...

Yukarıda sarf ettiğimiz işin özetinin muhatabı birçok spor kulübü de Beykoz ilçemizde ayakta durma mücadelesi vermekte...kulüp Başkan ve Yöneticilerin elleri kolları bağlanmakta, kara, kara düşünmekteler.



İşte bu durumda Başkan ve Yöneticilerin kişisel dostlukları, arkadaşlıkları devreye girmekte...çeşitli sponsorluklar ile bir nebze de olsa soluklanma imkanı bulunmakta.

Beykoz İlçesinin oldukça geniş bir alana yayılan nüfusu ve özellikle de Karadeniz ağırlıklı yapısı ile genlerinde olan futbol aşkı ve sevdası ile dikkat çeken kulüplerinden olan Çavuşbaşıspor'da geçmiş yıllarda olduğu gibi taşın altına elini koyan ve bunu defalarca yapan isimlerden olan Yavuz Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yavuz 2022-23 Sezonu için Kırmızı-Beyazlı ekibe destek olanlar kervanının ilk sıralarına adını yazdırdı.

Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin Kulüp Merkezinde konuk ettiği Murat Yavuz'dan özgü dolu cümleler ile bahsederken, " Bilindiği üzere bu sezon TFF Bölgesel Amatör Lig hedefi ile yola çıktık. Bunun için başta Bölgemiz İşadamları olmak üzere herkesten gelecek desteğe ihtiyacımız var. Murat Yavuz Kardeşimiz ne zaman bir talepte bulunsak hep ön sıralardan desteğini sunmakta. Kendisinden Allah razı olsun, işlerinde bol kazançlar diliyorum...Murat Yavuz dostumuza her dönemde kulübümüze gençlerimize sahip çıktığı için yönetim kurulu ve camiamız adına teşekkür ederiz " diye konuştu.

Yavuz Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yavuz ise her zaman Beykoz Çavuşbaşıspor'un yanında olacağını beyan ederken, " Yaşar Şahin Başkanımız ve Yönetici arkadaşlarımız bu sezon hedef çıtasını yüksek tutmakta. Bizlere düşen görev ise bu yolda hem Mahallemizin Kulübünün hem de gençlerimizin yanında olmak. Ne zaman talep olursa şahsım ve şirketim olarak yanlarında olacağım " şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder