27 Ağustos 2022 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK BİSİKLETÇİLERİ MADALYALARA DOYMUYOR !

 
Murat Aydın'ın Beykoz Belediye Başkanı olmasının ardından Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde Bisiklet dalı kurulup faaliyete geçmişti.

Aradan geçen 3 yıllık sürecin ardından Sarı-Siyah formaları ile birçok yarışa iştirak eden sporcular aldıkları madalya e kupalar ile kulüp müzesine en fazla katkı yapan dal olmayı başardı.

Hali hazırda devam etmekte olan küçük yaşları içeren Bisiklet kullanma eğitimleri sonrasında yüzlerce Beykozlu bu spor dalına ilgi duymaya başlarken, bunlar içinden yetiştirilen genç sporcular da yarışma deneyimlerini arttırmakta.

Öte yandan Beykoz Belediyesi GSK bünyesinde hem Yol, hem de Dağ Bisikleri kategorilerinde Türkiye Şampiyonu unvanlı sporcular da yer almakta. Nitekim bu sporcular da şampiyonluklara abone olmuş durumda...

Geçtiğimiz günlerde iki ayrı yarışmaya katılım sağlayan sporcular aldıkları dereceler ile bir kez daha Beykoz ismini duyurdular. Ankara Başkent Grandfondo Yarışı Kategorilerinde, Aylin Yüce 1. Caner Yüce 2. ve Timur Öztoprak 3. oldu.

Öte yandan farklı bir yarışta Kapaklı da gerçekleşirken Dağ Bisikleti Yarışında kendi Kategorilerinde, Oğuz Özçelik 1. Ali Boyraz 1. oldu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder