4 Kasım 2022 Cuma

BEYKOZ BELEDİYESİ KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİĞİNDE HAFTA SONUNDA İKİ OYUN VAR


Beykoz Belediyesi Kültür Müdürlüğü Kasım ayında yapılacak programların akışını açıkladı. Çocuklar, gençler ve büyükler için her kesime hitap edebilecek programların yer aldığı akışta, Kur-an’ı Kerim ve ilahilerde var. İşte bu hafta sonundaki program ;


ÇOCUK TİYATROSU

 5 Kasım Cumartesi Saat: 13.00 (Soğuksu Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi)

HAYALLERİN GERÇEK OLSUN

Hey çocuklar! Siz hiç içinden sirk çıkan tiyatro gördünüz mü? Bizim oyunumuzun içinden sirk çıkıyor! Danslar, jonglör, illüzyon ve balon gösterisi, kukla ve daha birçok sürpriz bu oyunun içinde sizleri bekliyor. Hayaller ülkesinde prensesler ve kral mutlu bir hayat sürer. Fakat dünyanın bir ülkesinde mutsuz çocuklar ve insanlar vardır. Onların mutsuzlukları hayaller ülkesini etkilemektedir. Prenses hayaller ülkesinden bir çocuğu getirtip onu mutlu etmeyi ve o mutluluğu tüm dünyaya yaymayı teklif eder. Oyun başlar ve sahne mutsuz çocuğun hayali olan sirke dönüşüverir.

6 Kasım Pazar Saat: 13.00 (Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi

ÇİZMELİ KEDİ MÜZİKALİ

Geçmiş zamanda ülkenin birinde bir değirmenci ve üç oğlu yaşar. Değirmenci büyük oğluna değirmeni, ortanca oğluna eşeği, küçük oğluna da kedisini miras bırakır. Küçük oğlu kendisine bir kedinin miras kalmasından pek memnun olmaz. Kedi bunu duyar ve hemen sahibinden bir çift çizme ister. Zekâsını kullanan kedi, sahibine hiç de değersiz bir miras olmadığını kanıtlamak için zorlu bir göreve hazırdır. Genç delikanlıyı zengin yapmak. Bunun için büyük bir yarışmada kötülüklerle dolu Albazar’a karşı amansız bir mücadelede bulur kendini. Delikanlı ise haberi olmadan zeki kedisi tarafından bu maceralı oyunun içine sürüklenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder