2 Kasım 2022 Çarşamba

BEYKOZ'UN KANLICA'SINDA YÜZLER GÜLÜYOR !


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda mücadele eden Kanlıcaspor'da hafta sonunda deplasmanda alınan sezonun ilk galibiyetinin mutluluğu yaşanıyor.

Beykoz temsilcisi Kartal Yunusspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederken şimdi bütün dikkatler bir sonraki maça yani Sancaktepe Ziganaspor karşılaşmasına çevrilmiş durumda.

Kanlıcaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kaya alınan galibiyet sonrasında Teknik Sorumlu Aydın Çaylı ve futbolcularını kutlarken, Sancaktepe Zigana maçından da galibiyet beklentisini aktardı.

" Kendi yağı ile kavrulan bir takımız, şartla ne olursa olsun mahallemizi en iyi şekilde temsil edebilme düşüncesinde olduk. Alınan her galibiyet elbette güzel ve heyecan verici. İnşallah devamı gelecek. Ben şimdiden Kanlıca sakinlerini hafta sonundaki maçımıza gelip destek olmaya davet ediyorum. Çünkü bu takım fazlası ile bunu hak ediyor " diye konuşan Başkan Mustafa Kaya, hafta sonu oynayacakları rakiplerinin grupta son sırada olmasının takımda kesinlikle bir rehavet ortamı yaratmayacağı bilgisini de verdi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder