2 Kasım 2022 Çarşamba

BEYKOZ'UN BAL TEMSİLCİSİ KAVACIKSPOR'DA YENİ HEDEF İNEGÖL KAFKASSPOR !


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda temsil eden Kavacıkspor geçen hafta sonunda oynanan ve 3-2 mağlubiyetleri ile biten Yalovaspor maçı artık geride kalırken yeni hedef olarak İnögöl Kafkaspor maçı için hazırlıklara başlandı.

Yeşil-Beyazlı ekibin Futbol Direktörü Murat Yılmaz kazanacakları bir maçtan puansız ayrılmanın kendilerini oldukça üzdüğünü belirtirken iyi oynadıkları bir maçın bu sonuçla bitmesi kötü ancak her maçın ayrı bir hikayesi olduğunu söyledi.



" Yalovaspor maçında çok iyi oynadık 2-1 öndeyken 90 dakika içinde farkı arttırabilirdik. Direkten dönen ve  yakaladığımız pozisyonlarda kaçan golleri skora yansıtamayınca 90 ve 90+5 yediğimiz goller ile adeta şok olduk ve çok üzüldük. Futbolun içinde bu tür maçlar acı bir tecrübe öğreti oluyor. " diye konuşan Murat Yılmaz sözü hafta sonunda evinde çıkacakları İnegöl Kafkaspor maçına getirirken, " 



" Bu hafta sonunda İnegöl Kafkasspor maçında çıkışa geçmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak adına her şeyi planlıyoruz. Hafta içindeki antrenmanlarımız ile maç saatine kadar her açkıdan hazır bir takım haline geleceğiz. Kavacıkspor'a gönül verenleri ve Beykozlu futbolseverleri maçımıza bekliyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder