4 Kasım 2022 Cuma

ORTAÇEŞMESPOR BEYKOZ STADINDAKİ MAÇI ÖNCESİNDE MERHUM BOYNER CEM ÇOKTİN'İ ÖZEL BİR PROGRAMLA ANACAK


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil etmekte olan Ortaçeşmespor Yarın ( Cumartesi ) Beykoz Stadında Selimiyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Bordo-Beyazlı ekip maçtan önce Başkan Mazlum Çoktin'in Nisan ayında vefat eden Kardeşi Boyner Cem Çoktin için özel bir anma programı tertip edecek.

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin camia olarak birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söylerken, " Tabii ki geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır İlçe ve Türk futboluna hizmet eden Stadımızı ve kulüp tesislerimizi yapılacak Millet Bahçesi Proje alanında kaldığı için boşaltmak zorunda kaldık. Son derece üzüntü yaşamaktayız. Bu sebeple ifade ettiğim gibi bu büyük camianın sıkıntılı anlarda nasıl kenetlendiğini dosta düşmana herkese göstermek zorundayız. Bilhassa Ortaçeşme Mahallemiz Sakinlerimizi Beykoz Stadındaki maçımıza davet ediyorum " diye konuştu.

Başkan Çoktin programına Beykoz'daki tüm taraftar gruplarını da ayrıca davet ederken Andoluhisarı, Beykoz, Kavacık ve tüm taraftar oluşumlarını kendiler için özel ve anlamlı güne katılmalarını beklediğini ifade etti.




Beykoz Stadında Saat 15.00'de başlayacak müsabaka öncesinde Merhum Boyner Cem Çoktin için özel bir anma programı düzenlenecek. Programa tüm Beykozlular davet edildi. Çoktin Ailesi merhumun ruhuna katılımcılara pilav ikramında bulunacak. 

Ortaçeşmespor maçlarını da kaçırmayan Abisi Başkan Mazlum Çoktin'in en büyük destekçilerinden olan Kulüp Asbaşkanı da olan Merhum Boyner Cem Çoktin çok genç yaşta hayata veda etmiş sevenlerini yasa boğmuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder