30 Ekim 2022 Pazar

BEYKOZ BASKETBOL KULÜBÜ BAŞKAN CÜNEYT PULANT'IN MANGAL PARTİSİNDE YORGUNLUK ATTI


KBBL ( Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ) takımlarından Beykoz Basketbol Kulübüne haftanın son antrenmanı sonrasında sürpriz bir etkinlik vardı!

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun şekilde devam ettiren Sarı-Siyahlı ekipte Kulüp Başkanı Cüneyt Pulant Çubuklu'da bulunan ikametgahında Teknik Heyet ve Sporcuları düzenlediği Mangal Partisinde konuk etti.

Son derece renkli anlarında yaşandığı özel etkinlikten dolayı sporcular Başkanlarına teşekkür ederken, sezon sonunda şampiyonluk kutlamaları için de aynı yerde buluşmanın sözünü verdiler.




Beykoz Basketbol Kulübü Takım Menajeri Elmira Draskicevıc etkinlik neden ile Başkan Pulant'a duydukları memnuniyeti ifade ederken, " Haftanın son antrenmanı sonrasında bu etkinlik doğrusunu söylemek istersem nasıl denir ilaç gibi geldi! bu akşam iyi bir moral-motivasyon takviyesi aldık. Bu tür faaliyetler hem takım genelinde hem de sporcular özelinde çok yararlı olmakta " diye konuştu.




Beykoz Basketbol Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant hedefleri olan bir takım kurduklarına vurgu yaparken, " Sezonu en erken açan kulüplerden biri olduk. Çok yoğun bir hazırlık süreci yaşanmakta. Bu yoğunluğa nispeten de bir güzel ara, mola vermek için bu etkinliği düzenledik. Gerçekten de çok doğru bir karar alıp bu programı düzenlemiş olduk. Hem yorgunluk ve stres atıldı hem de yeni sezona ilişkin kısa bir değerlendirme yaptık " dedi.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder