30 Ekim 2022 Pazar

ORTAÇEŞMESPOR LOKALİNDE GERGİN VE STRESLİ BİR AKŞAM YAŞANDI


Beykoz Çayırı Millet Bahçesi Projesi kapsamında bu projeden etkilenecek yerlerden olan Ortaçeşme Spor Kulübünde haftalarıdır hüzün ve stres dolu anlar yaşanmakta iken haftanın son gününde akşam saatlerinde oldukça hareketli dakikalara yaşandı.

Bu güne değin binlerce çocuk ve gence spor yapma imkanı sağlayan birçok profesyonel futbolcu yetiştiren Bordo-Beyazlı camia Millet Bahçesi projesi kapsamında kendi akıbetinin ne olacağını bilememekten dertli...




Ortaçeşme Spor Kulübünden gelen talep üzerine Beykoz Kulüpler Birliği Başkanlığı ve tüm spor kulüplerinin davet edildiği, bunun yanı sıra muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri ve STK'ların da misafir edileceği toplantı yapılırken, bu önemli toplantıda adeta bir telefon trafiği de yaşandı.




Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çokin ve Başkan Vekili Serkan Çanur'un yönetim kurulu üyeleri ile misafir ettikleri toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, bugün delege seçimleri yapıldığından yoğun bir gün yaşayan İyi Parti adına ilçe yönetiminden temsilcilerin katılım sağladıkları toplantıda MHP Beykoz İlçe Başkanlarından Kulüp Eski Yöneticilerinden Sadık Ali Uslu'da göze çarpan isimlerdendi.




Ortaçeşmespor Başkan Vekili Serkan Çanur aldıkları galibiyetin sevincini bile yaşayamadıklarını söylerken projeye ilişkin kendilerine net bilgi verilmediği iddiası ile sitem dolu bir konuşma yaptı. Çanur, yarından ( Pazartesi ) itibaren kulüp tesisleri için verilen sürenin dolacağını ve ve belki de bir yıkımın muhatabı olacaklarını söylerken bunun olmaması için her kapıyı çaldıklarını ifade etti.




CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün kendisine iletilen bilgiler doğrultusunda Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanifi Dilmaç'ı telefonla arayarak yaşanan durumu aktardı. Düzgün daha sonra Dilmaç ile Kulüp Başkanvekili Serkan Çanur'u telefonla görüştürmek için kulüp lokalinin dışına çıktılar.




Serkan Çanur Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılarından Murat Yumurtacı ile görüşürken son durumu ve kendi duruşlarını bir kez daha aktardı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder