5 Kasım 2022 Cumartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR, VALİDE TAYFUNSPOR'A PATLADI 4-0


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Gümüşsuyuspor, beklenen patlamayı Valide Tayfunspor karşısında yaptı 4-0

İlk 3 hafta maçından üzgün ayrılan Yeşil-Beyazlı ekip Üsküdar temsilcisi karşısında yetenekli ve tecrübeli forveti Erdi Duran ile bulduğu golle 1-0 öne geçti.

4 Dakika sonra takımı rahatlatan golde günün çalışkan isimlerinden Abdoulaye Sıdıya Sıdıbe'nin imzası vardı. Samet ve Mikail ile 2 gol katkısı daha gelince Beykoz ekibi 4.haftada ilk galibiyetini almış oldu. Maçın ardından ise Yeşil-Beyazlılar bir hayli keyifli ve mutlu idi.  


Stat : Paşabahçe

Hakemler : Recep Oğuz Akkuş, Baransel Siyavuş, Özcan Kalp

Gümüşsuyuspor : İrfan, Serkan, Mustafa Karadağ, Ali, Mustafa Yazıcı ( Dk.86 Yunus Halil ), Mustafa Can Çipil( Dk.63 Hamza Eren ), Mohamed Dıt Bakoudıala Diakite ( Dk.86 Muhammed Torlak ), Mikail, Erdi ( Dk.63 Muhammed Talha ), Samet ( Dk.86 Semih Yusuf ), Abdoulaye Sıdıya Sıdıbe,       

Yedekler : Tolga, Emin, Serhat, Arda, Baran

Antrenör : Kamil Çolak

Valide Tayfunspor : Buğra, İlkay, Muhammed Hamza, Mert, Bilal ( Dk.64 Metin Ozan ), Ayhan, Yiğit Hotan ( Dk.58 Muhammed Silanoğlu ), Ozan ( Dk.44 Recep Eren ), Kaan ( Dk.64 Furkan ), Muhammed Sucuoğlu, Hüseyin ( Dk.58 Mert )

Yedekler : Arda, Fethihan, Muhammed Taha, Yiğit Okur, Mazlum

Antrenör : Çetin Savaş

Goller : Dk.31 Erdi Duran, Dk.35 A.Sıdıye, Dk.45 Samet Sayın, Dk.71 Mikail Boyraz

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder