2 Kasım 2022 Çarşamba

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA ANTRENÖR DEĞİŞTİ


Beykoz İshaklıspor’da Akgün dönemi

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyonluk hedefi olan Beykoz İshaklıspor’da Yusuf Öztürk’ün görevinden ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine daha öncede bordo mavili ekipte görev yapan Aziz Akgün getirildi.

Akgün : Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldik

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, Başkan Yardımcısı Selim Şimşek, Genel Kaptan Refik Cinel ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu törenle imzayı atan Aziz Akgün “ Geçtiğimiz sezon çalışmaktan büyük keyif aldığım Beykoz İshaklıspor ile yine yeniden anlaşma imzaladım. Ben ve ekibim geçen sezon yarım kalan hikayemizi tamamlamaya geldik. Kulüp Başkanımız Ali Cinel ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür eder her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

1969 doğumlu Aziz Akgün imza sonrası akşam saatlerinde takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Aziz Akgün’ün yardımcılığını Hasan Pelitçi ve Fırat Çirçi yaparken, kaleci antrenörü olarak Serhat Dural, Atletik Performans Antrenörü olarak Gökhan Buz görev yapacak.

Aziz Akgün kimdir?

Antrenörlüğe ilk olarak 2008 yılında Pendikgücü Gençlikspor’da başlayan 53 yaşındaki Teknik Adam, daha sonra sırası ile Kartalspor, Tokatspor, Silivrispor, ve Cevizli Anadoluspor takımlarında görev yaptı. Çalıştırdığı bir çok takımda şampiyonluklar yaşayan Aziz Akgün, futbolcularla kurduğu başarılı iletişimi ve disiplinli çalışmaları ile tanınıyor.

Haber : Muhammed Batun ( futbolamator.com )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder