9 Aralık 2022 Cuma

BEYKOZ OKULLARI 3X3 BASKETBOL MÜSABAKALARI TAMAMLANDI


2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Beykoz İlçesi Liseler Genç Erkek-Genç Kız, Ortaokullar Yıldız Erkek Yıldız Kız 3X3 Basketbol müsabakaları Şahin Köktürk Spor salonunda yapıldı.


Ortaokullu, Liseli Genç Kızlar ve Erkekler Harun Since ve Mesut Ilgın hocaların mükemmel organizasyonunda, harika, zevkli ve mücadeleci maçlar oynayarak seyredenlere adeta basketbol ziyafeti sundular.


Beykoz Okul Sporları sorumlusu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu ile yaptığımız kısa görüşmede ’’3X3 Basketbol herkes tarafından kolayca oynanabilen ve katılanların becerilerini sergileyebildiği, rekabetçi bir disiplin olarak ön plana çıkar. Sporcuların tüm seviyelerde birbirleriyle rekabet edebildiği bir ortam oluşturan, 3X3 Basketbol, hem oynayanlara hem de izleyenlere eğlenceli müsabakalar izlettirir. Ayrıca Olimpik bir branş olan, 3X3 Basketbol, gençler arasında oldukça popüler olmakta ve geniş bir hayran kitlesine de hitap etmektedir.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

İşte sonuçlar:

Genç Erkekler:
ŞAMPİYON: Celal Aras Anadolu Lisesi
İKİNCİ: TFF Meral-Celal Aras Anadolu Lisesi
ÜÇÜNCÜ: Özel Kazdallar Anadolu Lisesi
DÖRDÜNCÜ: Akbaba Anadolu Lisesi
Genç Kızlar:
ŞAMPİYON: Ahmet Ferit İnal Lisesi
İKİNCİ: Akbaba Anadolu Lisesi
Yıldız Erkekler:
ŞAMPİYON: Özel Acarkent Doğa Ortaokulu
İKİNCİ: Anadolu Kavağı Mesadet Taylan Ortaokulu
ÜÇÜNCÜ: Beykoz Koç Ortaokulu
DÖRDÜNCÜ: Şehit Hasan Kaya Ortaokulu

Beykoz Eğitim ve Spor Yönetimi olarak, Beykoz Okul Sporları sorumlusu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu ve başarılı bir organizasyon tertipleyen Harun Since ve Mesut Ilgın hocalarımızı, müsabakalara katılan ve dereceye giren sporcu öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

KAYNAK / ERCAN ÇETİN-https://www.beykozegitimvespor.site

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder