6 Aralık 2022 Salı

BEYKOZ 1908 ASBAŞKANI SEDAT KABA, " GÜLSUYU MAÇI BELKİ DE SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ OLACAK "


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 takımında geride kalan hafta sonunda oynanan ve 1-1 beraberlikle tamamlanan Leventspor maçının yankıları sürüyor.

Sezona tabiri caizse fırtına gibi bir giriş yapan ve bu maçtan önce çıkmış olduğu 6 müsabakasından da galibiyetle ayrılan Leventspor'a ilk kez puan kaybı yaşatan Boğaziçi ekibinde hem şansızlıktan hem de hakem kararlarından farklı bir bakış açısı var.

Sarı-Siyahlı ekibin Asbaşkanı Sedat Kaba, maçın hakeminin tercih haklarını Leventspor'dan yana kullandığını ve de özellikle ikinci yarıdaki yaşadıklarının kendilerini isyan noktasına getirdiğini vurguladı.



" Leventspor maçına eksik futbolcularımız olmasına karşın çok iyi hazırlandık. Rakibimziden mutlak surette puan alacağımızı biliyorduk, bu inanç hepimizde vardı, ancak tek puanla yetinmek zorunda kaldık. Verilecek bir penaltımız güme gitti, maçta tam ritim tutturmuşken yanlış kararlar futbolcularımızın maalesef çok etkilenmesine neden oldu. Bu arada son bölümde karşı karşıya kaçırdığımız bir pozisyon var ki bu golle sonuçlansa idi, yeni haftaya çok daha güzel başlangıç yapabilirdik. Gülsuyu ile belki de sezonun en önemli müsabakasına çıkacağız. İlk 2 hedefimiz için rakiplerimizden biri olan Gülsuyu karşısında alınacak bir deplasman galibiyeti gruptaki dengeleri çok değiştirir " diye konuşan Sedat Kaba, şartlar ne olursa olsun Büyük Beykoz camiasının kesinlikle karamsarlığa kapılmamalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder