5 Aralık 2022 Pazartesi

BEYKOZ TARAFTARLARI KAPALI TRİBÜN İSTİYOR

 

TFF ile Beykoz Belediye Başkanlığının ortaklaşa projesi ile eski stadın yıkılması sonrasında yapılan yeni Beykoz Stadında kapalı Tribün kısmının olmaması nedeni ile Beykoz taraftarları adına Ramazan Mücahit Korkmaz imzalı bir talep haber metni ER-HA Beykoz'a ulaştırıldı.

Beykoz taraftarlarının Beykoz Stadındaki Tribünlerin üstünün kapatılmasını talep eden yazıyı aynen yayınlıyoruz ;



Daha kış mevsiminin başındayız. Ve bu kış şimdiden bol yağmurlu ve sert geçiyor.

Günümüzde artık halı sahaların bile üstü kapalı, ama ne hikmetse ilçemizin marka değeri, yuvamız Beykoz Stadının üstü halâ açık. Defalarca konuyla gerekli yerlere ilgili yazı yazdık, bari küçük tribünün üstünü kapatın diye talepte bulunduk, defalarca meramımızı dile getirdik ama kimse oralı olmadı.


Bir oy fazla alabilmek için her türlü çabaya başvuranlar, konserlere, festivallere milyon dolarlar harcayanlar. Bu semtin öz çocuklarına neden bir çatıyı bile çok görürler, bu çocukları öksüz bırakırlar bilmiyoruz. Gerekli izinler verilirse kendi imkanlarımızla yapmaya da hazırız. Ortaçeşme stadı da kapatıldı. Beykoz Stadyumdaki maç programı iki katına çıktı. Sadece biz değil bütün Beykoz halkı bu çileyi çekecek. Yağmur, kar, çamur demeden zatürre olacağımızı bile bile takımlarımızı destekleyeceğiz, Ama hiç birinize hakkımızı helal etmeyeceğiz..

RAMAZAN MÜCAHİT KORKMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder