7 Aralık 2022 Çarşamba

ORTAÇEŞMESPOR'DA KAPTAN MURAT KABA'DAN MESAJ VAR


Ortaçeşmespor'da Cemil Korkmaz ile birlikte Takımın iki kaptanından biri konumunda olan forvet Murat Kaba'dan Beykoz ekibine gönül verenlere mesaj var!

Yılların deneyimi Murat Kaba bu sezon kadroya yapılan takviyelerin çok olumlu yansımaları olduğuna dikkatleri çekerken, " Ortaçeşmespor camiası en sıkıntılı günlerinde futbola sarılarak var olma mücadelesi vermekte. Bilindiği üzere sahamızın Beykoz Millet Bahçesi yapım kapsamında kapanması sonrasında Beykoz Stadının yanındaki Halı Sahada maçlara hazırlanıyoruz. Oysa Beykoz Stadında ışıklandırma sistemi olsa, biz ile birlikte Beykoz dahil birçok takım da akşam karanlığında antrenmanlara çıkabilecek. Tabii ki halı sahada hazırlanıp büyük sahada maça çıkma gibi bir dezavantajımız olsa da ben ve arkadaşlarım bu durumun takıma yansımaması için olağanüstü gayret sarf etmekteyiz. " diye konuştu.




Ortaçeşmespor olarak ilk iki hedefini her hafta sonunda daha da sağlama alma gayretinde olduklarına vurgu yapan Kaptan Murat Kaba, " Şu anda alttan gelen takım ile aramızda 4 puanlık bir fark oluşsa da biz bunun rehavetine kesinlikle kapılmıyoruz. Çetin Hocamız da bu yönde sürekli dikkatleri çekmekte. Çok iyi bir uyum yakaladık, takımdaki genç arkadaşlarımız da üzerlerindeki tecrübesizliği atıp, maçlarda kora kor bir mücadele ortaya koyuyorlar. Başkanım Mazlum Çoktin ve Kulübün abisi konumunda olan Serkan Çanur'un beklentilerine bu sezon İnşallah son vereceğiz." şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder