6 Aralık 2022 Salı

LİDERİ TAHTINDAN İNDİREN BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR'DA NEŞELER YERİNDE


Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grubunda temsil eden eksik bir kadro ile çıktığı İstanbul Esnafspor'a beklemediği bir şok yaşatmıştı.

Hafta sonuna l7 puanla Lider giren İstanbul Esnafspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Kavuniçi-Yeşilli ekibin Başkanı Uğur Gökdemir yaptığı açıklama ile müthiş bir direnç gösteren futbolcularını tebrik edip kutladı.



Başkan Gökdemir, " Ligde ikinci kez galip geldik, bunu eksik bir kadro ile yapmak da daha da anlamlı oldu. Biz iyi bir takımız, maçlarda mücadeleyi elden bırakmayan oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Ancak bazı maçlarda çok şanssız anlar yaşadık, alacağımız maçlarda puan kayıpları yaşadık. İnşallah bu galibiyet hem de lider namağlup takım karşısında alına 3 puan bizi moral-motivasyon olarak üst seviyelere taşıdı, bunun devamı gelecektir " diye konuştu.

Beykoz Çiğdemspor Başkanı Uğur Gökdemir bir parantez de Çiğdemspor'a gönül veren taraftarlarına açarken, " Geçmiş yıllarda da dikkatleri çeken sadık bir taraftar kitlemiz var ancak bir dezavantajımız var ki tahriklere çok çabuk kapılıyorlar, maçın 90 dakika olduğunu o maçta puan kaybı yaşasak da bunun telafisinin olabileceğini maalesef düşünemiyorlar. Bakınız bu maç lige erteleme gelmeden önce cezamız nedeni ile Şile'de oynanacaktı, sonradan Pendik gibi en uç ilçelerden birinde oynandı. Bunun zararını maddi, manevi çekiyoruz. Diyeceğim o ki gelin bu anlamlı galibiyet bir milat olsun, takımımıza destek olalım ancak lütfen kendimize de hakim olalım " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder