8 Aralık 2022 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR BAŞKANI MAZLUM ÇOKTİN, " BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunun başarılı takımlarından olan Ortaçeşmespor'da yakalanan güzel havanın etkileri devam ediyor. 

Bordo-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin göreve ilk geldiğinde uzun vadeli planlama yaptıklarını hatırlatırken, " Artık bu büyük camianın bir üst ligde Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmesinin zamanı gelmiş durumda. Sezona çok iyi bir giriş yaptık, futbolcu kardeşlerimiz çok güzel bir sinerji yakaladı. Bunun karşılığını almaya başladık. Ligde alttan gelen rakiplerimize 4 puanlık farkımız olsa da biz bunun mutluluğunu yaşasak da rehavet havasının oluşmasına istemeyiz. " diye konuştu.




Ortaçeşmespor camiasının kenetlendiğine vurgu yapan Başkan Mazlum Çoktin, " Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Teknik Kadromuz ile futbolcu kardeşlerimiz de yaşanan başarılı süreç nedeni ile son derece mutlu. Son yıllardaki en iyi kadrolardan bini yakaladık, Allah kaza bela sakatlık vermesin tek dileğimiz bu...İstanbul Anadolu takımı da güçlü bir kadroya sahip ,7 maçını da firesiz geçmiş bir takım. Dolayısı ile müthiş bir mücadele yaşanacak gibi. Gülsuyu Stadında bizden önce Beykoz 1908 takımının  da maçı var, onlara da başarılar diliyorum. İnşallah her iki Beykoz temsilcisi de galibiyetle dönecek. Bu maçtan galip ayrıldığımız anda grup maçlarını da şampiyon kapama ihtimalimiz yükselecek" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder