6 Aralık 2022 Salı

ORTAÇEŞMESPOR SÜPER AMATÖR LİGDE BEYKOZ İLÇESİNİN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grununda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar camiayı sevince boğdu!

Bordo-Beyazlı ekip Beykoz Stadında Taşlıtarlaspor karşısında sahadan 3-0'lık skor ile galip ayrılırken ilk iki iddiasındaki rakiplerinden gelen sonuçların ardından önemli bir avantaj yakalamış oldu.



Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur zor şartlarda yakalanan başarının çok anlamışı olduğuna vurgu yaparken, " Ben öncelikle futbolcu kardeşlerime bizlere yaşattıkları galibiyet sevinci için çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Şu ana da Süper Amatör Ligdeki Beykoz temsilcileri arasında Yükselme Grubu maçları için en fazla şansa takım olmak da ayrıca gurur verici. Maçlarımıza gelip tribünden destek olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Beykoz ekibinde Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu, Taşlıtarlaspor maçının kolay geçmediğine vurgu yaparken, " Sahada müthiş bir mücadele vardı. Sonuçta yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirip haftayı 3 puan ile kapamasını bildik. Alttan gelen takımların da puan kaybı yaşaması bizlere çifte sevinç yaşattı. İkinci sıradaki yerimizi sağlama alıp 4 puanlık bir avantaj da yakalamış olduk. Bu durum bizi kesinlikle rehavete sokmayacaktır. "şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder