25 Nisan 2023 Salı

BAKAN MURAT KURUM BEYKOZ'UN MUHTARLARI, STK VE SPOR KULÜPLER İLE BİR ARAYA GELDİ


Beykoz İlçesine bir dizi temaslarda bulunmak için gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum günün son programında Kavacık Yaşam Merkezinde idi.



Beykoz Belediyesi Kavacık Yaşam Merkezinde İlçe Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulüpleri temsilcileri ile yemekli bir toplantıda bir araya gelen Bakan Kurum konuşmasını yaptıktan sonra kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Ak Parti 1.Bölge Milletvekili Adaylarından Leman Yenigün ve Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile aynı masada oturan Bakan Kuruma program sonrasında yine büyük ilgi vardı.



Yaklaşık 7-8 soru yöneltilmesi sonrasında programını sonlandırarak salondan ayrılan Bakan Kurum'a başat Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu olma üzere birçok isim aktarımlarda bulundu.







Kavacık Yaşam Merkezindeki programa gelenleri Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Ak Parti 1.Bölge Milletvekili Adaylarından Leman Yenigün  masalarında tek, tek ziyaret ederek hoş geldiniz mesajlarını iletirken Yenigün'de kendisini konuklara tanıttı.



Bakan Kurum yaptığı konuşmada ise Cumhuriyet tarihinde Beykoz'a böylesine büyük bir iradenin konmadığına vurgu yaparken, "14 Mayıs'ta Beykoz'da yeniden şahlanış dönemi başlatacağız...Beykoz için hiçbir projesi olmayanlara mı oy vereceksiniz, yoksa eserleri olanlara mı yeni eserler ortaya koyacaklara mı? Gümüşsuyu Mahallemizde 146 bin metrekarelik alanda 1500 vatandaşın yaşadığı bölgede, İshaklı Mahallesinde 275 bin 2B olarak kullanılan alanda, Rüzgarlıbahçe ve Çubuklu'da 630 bin metrekarelik 3000 kişinin yaşadığı 2B alanında çalışmalarda Beykoz Belediyesi ile artık son aşamaya gelindi. Beykoz'da tüm engellemelere karşın Tokatköy'deki dönüşüm alanında çalışmalar hızla devam ediyor. 2024 yılında konutlar teslim edilecek. İstanbul'da ve de dolayısı ile de aralarında Beykoz'un da olduğu tek bir riskli yapı kalmayıncaya değin her ilçe, cadde ve sokakta kentsel dönüşüm diyoruz. İstanbul bizler için hem İstiklal hem de istikbaldir. " diye konuştu.








ER-HA BEYKOZ / TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder