26 Nisan 2023 Çarşamba

MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATINDA SEÇİM DÖNEMİ YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR


14 Mayıs seçimleri ile ilgili Beykoz'daki hareketlilik devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatının Milletvekili adayları ile ilçe ziyaretleri de aralıksız devam etmekte.

Bu kapsamdaki ziyaretlerin bir adresi de Göztepe Mahallesi idi. Partinin MYK Üyesi ve Milletvekili Adaylarından Afşin Birben, Milletvekili Adaylarından Şenel Ustabaşı, Serdar Bıyıkoğlu ve Mahmut Coşkun, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kadir Çakıroğlu, Bülent Gökdağ ve İlçe Kadın Kolları üyeler, ile Göztepe Mahallesi'nde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.


MHP Heyetinin bir sonraki adresi ise Anadoluhisarı Mahallesi idi. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, " Güzel ve verimli bir ziyaret süreci daha yaşadık. Beykozlu hemşerilerimiz ile buluşmalarımız, ziyaretlerimiz devam edecek. " şeklinde konuştu.



Bu arada MHP Beykoz İlçe Teşkilatının Kadın Kolları üyeleri Başkanları Sare Sezer yönetiminde " Komşum Nasılsın " temalı ev ziyaret programlarına devam etmekte. Bu kapsamda son ziyaretlerden birisi de Tokatköy Mahallesinde İnan Ailesinin evine gerçekleşti.



Ziyaretler kapsamında ziyaret edilen evlerden birisi de Dereseki Mahallesinde bulunan Bozkurt Ailesi idi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder