25 Nisan 2023 Salı

MEHMET ALİ TOMAR KIZI İLE TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI İÇİN DENİZLİ'DE...BAŞARILAR DİLERİZ


Beykoz İlçesinin futbol camiasındaki renkli ve tanınmış simalarından olan Mehmet Ali Tomar, kızı ile birlikte Türkiye Karate Şampiyonası için Denizli'ye gitti.

Küçük yaşlardan beri karate sporuna merak saran Dilnur Su Tomar, yaptığı derecelerin ardından adını Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek sporcular arasına yazdırmıştı.

Mehmet Ali Tomar şampiyona öncesinde yaptığı açıklamada, " Ben de spor camiasından olan biri olarak diyeceğim o ki çocuklarınızı mutlak surette bir spor dalı ile buluşturun. Bu kişisel gelişimleri için son derece önemli. Bunu bizzat yaşayanlardan biriyim. Kızım sunduğum, önerdiğim spor dalları arasında Karate sporunda karar kıldı. Geriye baktığımda bir hayli mesafe kat ettiğini görmek güzel. Bu şampiyona hangi dereceyi alırsak alalım kendi kariyeri için son derce önemli bir anı bırakmış olacağız " şeklinde konuştu.

Tomar Turnuva öncesinde ulaşım, konaklama ve diğer ihtiyaçlar için kızına destek olan, katkıda bulunan isimlere de teşekkürlerini iletti...

" Türkiye Karate Şampiyonasına katılacak olan ve Yarın ( Çarşamba ) ilk müsabakasına çıkacak olan Kızım Dilnur Su Tomar'a desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'ye, Beykoz İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel'e, Ulusal Güvenlik Firması Sahibi ve Kavacıkspor eski Kulüp Başkanımız Bedri Güntay'a teşekkürlerimi iletiyorum

ER-HA Beykoz olarak genç kardeşimize Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder