27 Nisan 2023 Perşembe

MHP İSTANBUL 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN GÜRZ, ANADOLU YAKASI MEDYA TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU


14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.



Beykoz'un da dahil olduğu İstanbul 1.Bölgeden Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili adaylarından olan Şahin Gürz, Partisinin Maltepe Seçim Koordinasyon Merkezinde Anadolu Yakası Yerel Medya temsilcilerini konuk etti.



Beykoz İlçesinden Dost Beykoz adına katılım sağlanırken Şahin Gürz Beykoz MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi için özgü dolu cümleler kullanırken, Beykoz İlçe seçmeninin kendileri lehine olan ilgisinin her geçen gün artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti programda aktardı.



Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi de olan Şahin Gürz'ün yerel medya buluşmasına ilgi bir hayli yüksekti. Gürz'e programında MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Can Ildırı ve MHP Maltepe İlçe Başkanı ve aynı zamanda Maltepe Spor Kulübü Başkanı Ömer Lefzan eşlik etti.



1 saat süren yerel medya buluşmasında genel ve yerel konuları gündem edinen Şahin Gürz, bu seçimde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı, kendi partilerinin ise hedefledikleri Milletvekili sayısı ile parlamento da yerini alacağını söyledi.



" Allah nasip ederse 14 Mayıs da ilk turda Cumhurbaşkanlığını çok güçlü biçimde kazanılacağına inanıyoruz. Akabinde de Milliyetçi Hareket Partisinin kimsenin beklemediği, kimsenin hesap etmediği bir oy ile meclisteki milletvekili sayısını arttıracağına inanıyoruz. Bunu nerden görüyorsunuz derseniz, sahadan görüyoruz. Bunu nasıl buluyorsunuz derseniz elini sıktığımız, halini hatırını sorduğumuz insanlardan aldığımız karşılıktan buluyoruz. Sahte anketler, paralı anketler partimizi her dönem zaten düşük gösterdi. 2018 de yüze altı buçuk gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi 11.2 aldı. Yani arada yüzde beş fark var. Bugün de yüzde 7, yüzde 7,5 oranda gösteriliyor. Yani 2018'den bu yana neyi kötü yaptık ki bizim oyumuz düştü. 2018'den bu yana Cumhur İttifakının birlikteliği nasıl sarsıldı ki bizim oyumuz gerildi...bunların yalan olduğunu, bunların tamamen paralı firmalar tarafından yapıldığının milletimiz de farkında, sokakta farkında. Evet ekonomide sıkıntılar olabilir, evet yanlışlar olabilir, evet hatalar olabilir, biz zaten bunları düzeltmek, bunları toparlamak için mücadele ediyoruz. Bu birlikteliği de onun için sağladık. Ama şu anda sokakta ekonomi konuşulmuyor, şu an sokakta domatesin fiyatı, soğanın fiyatı konuşulmuyor. Şu an sokakta terör konuşuluyor, şu an sokakta Türkiye Cumhuriyeti Devleti 14 Mayıs'tan sonra bölünecek mi, bölünmeyecek mi o konuşuluyor. "


Milliyetçi Hareket Partisine diğer partilerden ve de özellikle İyi Parti üyeliğinden istifa edip gelen çoğunluğunun olduğu iddiasında bulunan MHP 1.Bölge Milletvekili Adayı Şahin Gürz, bunun örneklerini sahadaki seçim çalışmalarında vatandaşlarla yaşadıkları diyaloglardan örnekler vererek aktarımlarda bulundu.

HANE VE ESNAF ZİYARETLERİMİZE ARTIK ÜYE KOÇANLARI İLE GİDİYORUZ!

" Yaptığımız hane ve esnaf ziyaretlerinde diyorlar ki bizi partinize üye yapınız...biz ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık....normalde insanların halini hatırını sorarsınız ancak, artık üye koçanlarını da yanımızda götürüyoruz, vatandaş nezdinde böyle bir karşılık yakaladık....( medyadan bir yorum üzerine ) milliyetçilik de ön plana çıkmış olabilir, karşıt cephedeki, görüşteki bloğun gerçekten ihanet içinde olduğunun farkına varılmış olabilir. Bu konuda en net şekilde MHP'nin durduğu ortada, gerçekten de bir beka sorununun olduğunun millet farkında. Patates fiyatı, soğan fiyatı düzeltilebilir ancak vallahi, billahi 14 Mayıs sonrası kaybedilen bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir daha kazanılmaz. O yüzden gerçekten de partimize ciddi bir katılım var"


BEYKOZ'DA EMRE BAŞKANI OLDUKÇA BAŞARILI GÖRÜYORUZ

" Beykoz'da çok liyakat sahibi, kıymetli bir ilçe başkanımız var...Emre Başkan Beykoz'da yetişmiş, Ülkü Ocaklar ve Milliyetçi Hareket Partisi tedrisatından gelmiş, Beykoz'da Ocak Başkanlığı yapmış, Ülkü Ocaklarında görev yapmış, Partide görev yapmış...bu silsileden geçtikten sonra da mahallesinde, bölgesinde sevilen bir kişilik ve şimdi de ilçe başkanı ve doğal olarak da vatandaşta karşılık görüyor " 

TALİP ERCAN (  ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder