12 Ekim 2023 Perşembe

BEYKOZ İSHAKLI BŞK.ALİ CİNEL, " İLK MAÇIN HEYECANINI YAŞIYORUZ "


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da heyecan büyük.

 2023-24 sezonunda kulüp tarihinde ilk kez çıkılacak TFF Bal Liginde başarılı olmayı hedefleyen Beykoz temsilcisi İstanbul takımlarından oluşan 1.Grupta yer almakta. 

Yarın ( Cuma ) sezonun ilk karşılaşmasında Beykoz Stadında Maltepespor'u konuk edecek olan Beykoz İshaklıspor'da maçın hazırlıkları tamamlandı.

Bordo-Mavili ekibin Kulüp Başkanı Ali Cinel, hedefleri olan bir takım olduklarını söylerken, " Sezonun ilk maçları her zaman heyecanlı ve sürpriz sonuçlara da açık olmakta. Rakibimiz profesyonel lig deneyimi lan takımlardan. Zaten Grupta da sanırım 9 tane Profesyonel Ligde oynamış camia takımları var. Biz iyi bir hazırlık süreci yaşadık. 3 etaplı bir dönem yaşadık, evimizdeki ilk etabın ardından Bolu-Abant kampımız oldu. Dönüşte üçüncü etap çalışmamızı yaşayıp maça hazır hale geldik. İnşallah maçtan güzel bir sonuç ile ayrılma düşüncesindeyiz "dedi.

Bilindiği üzere TFF Bölgesel Lig Kura Çekimi günü sürpriz bir açıklama ile bu sezon İstanbul Grubunda maçların Cuma ve Pazartesi günleri yapılacağı duyurulmuş ve ardından katılımcı kulüp temsilcilerinin oyları ile Cuma gününde karar kılınmıştı.

Hafta içi maç maratonunun ilk ayağında Yarın ( Cuma ) Beykoz Stadında Maltepespor ile Saat 15.00'de başlayacak mücadele öncesinde Başkan Ali Cinel başta İshaklı Mahallesi Sakinleri olmak üzere Beykozlu futbolseverleri, Kulüp Temsilcilerini müsabakaya davet etti.



TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder