11 Ekim 2023 Çarşamba

BEYKOZ MUHTARLAR FUTBOL TAKIMI ANADOLU YAKASI FİNAL MAÇINA ÇIKACAK

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Futbol Turnuvasında mücadele eden Beykoz Muhtarlar Futbol Takımı Anadolu Yakası Şampiyonluk maçına çıkacak.

İstanbul genelinde Asya ve Avrupa Yakasında Muhtarlar ve Azalarından oluşan takımların çıktıkları maçlar büyük heyecana sahne olmakta.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun Başkanlığında çıkılan maçlarda fırtına gibi esen Beykoz Muhtarlar Takımı Anadolu Yakası Final Müsabakasında Şile Muhtarlar Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, " İstanbul Büyükşehir Belediyemize biz muhtarları böylesine sosyal projede bir araya getirdikleri için teşekkür ediyor. Turnuva bizim Beykoz Takımı için bir hayli güzel geçmekte. Önümüzde Anadolu Yakası Final maçı var, bu müsabakadan galibiyetle ayrılıp, Avrupa Yakasından gelecek rakibimiz ile final maçına çıkmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız, çünkü iyi bir takımız " şeklinde konuştu.




Beykoz Muhtarlar Futbol Takımımda spor ile ilişkili birçok muhtar da forma giymekte...TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor Kulübünün de başkanı olan İshaklı Mahallesi Muhtarı Ali Cinel, Beykoz Spor Kulübünde Yöneticilik de yapmış olan Örnekköy Muhtarlık Azası Rahmi Sezer, Bozhane Futbol Takımında da yıllarca oynamış Bozhane Mahallesi Muhtarı Evren Önal takımda yer alan isimler arasında idi.

Beykoz Muhtarlar Futbol Takımı Şile Muhtarlar Takımını 2-0, Sancaktepe Muhtarlık Takımını 5-1, Pendik Muhtarlar Takımını ise 5-2 mağlup etme başarısı gösterdi. Anadolu Yakası finalinde ilk maçta mağlup ettiği Şile ile bir kez daha oynanacak olması İstanbul Finaline daha yakı takım olduklarının da bir göstergesi gibi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder