11 Ekim 2023 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDU'NDA GÖKHAN DEMİRCİ AÇILIŞINI 3 GOLLE YAPTI


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımına bu sezon transfer olan Gökhan Demirci 2023-24 Sezonunda siftahı 3 golle yaptı.

Hazırlık maçlarının ikinci aşamasında yaşadığı mevsimsel grip-virüs rahatsızlığım sonunda takımdaki yerini alamayan yetenekli golcü 2 haftalık sürecin ardından hafta sonunda takımının evindeki ilk maçında coşmuştu.

Avcılar Tahtakale Kartalları SK ile Spor Akademisi Stadındaki maça 75.Dakikada dahil edilen Gökhan Demirci kalan sürelerde takımı adına 3 gole imasını atmıştı.

Uzun yıllar Ortaçeşmespor takımı forması giyen ve ligin en istikrarlı golcüleri arasına adını yazdıran Gökhan Demirci kuruluşunun 110.Yılında Şampiyonluk beklentisinde olan Anadoluhisarı İdmanyurdu takımına dahil edilmişti.

ER-HA Beykoz'a açıklamada bulunan Gökhan Demirci, " İki haftalık süreçte yaşadığım hastalık sonrasında takımdan ayrı kalmıştım. Yeniden eski gücümü toparlamaya çalışıyorum...ilk iki maçta oyuna sonradan dahil oldum. Geride kalan hafta sonunda yeni takımım ile ilk iç saha maçına çıktım ve 3 gol kaydettim. Bir anlamda sezonun gol siftahını da yapmış oldum. İnşallah devamı gelecek " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder