11 Ekim 2023 Çarşamba

BEYKOZ İSHAKLISPOR KADROSUNA DENEYİMLİ STOPER TALHA ÜSTÜNDAĞ'I KATTI


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor şampiyonluk hedeflediği 2023-2024 sezonunda yaptığı transferleri tanıtmaya başladı.

Bordo Mavililer geçtiğimiz sezonu Gülsuyuspor ve Çayırova Menderesspor’da tamamlayan, kariyerinde 51 BAL maçı olan Talha Üstündağ’ı renklerine bağladı.

Stoper ve ön libero oynayabilen 26 yaşındaki Talha Üstündağ 90 dakika bitmeyen enerjisi, hava topu hakimiyeti ve ikili mücadelelerdeki başarıları ile biliniyor.

Beykoz İshaklıspor Kulüp tesislerinde Başkan Ali Cinel ve İkinci Başkanı Selim Şimşek ile her konuda anlaşarak imzayı atan Talha Üstündağ “  Arkadaşlığın ve takım ortamının üst düzey olduğu Beykoz İshaklıspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Talha Üstündağ kimdir?

1997 doğumlu Talha Üstündağ futbola Çukurova Belediyespor’da başladı. Daha sonra Adana Sarıçam Burukspor’da forma giyen oyuncu 4 sezon Kartal Bulvarspor altyapısında oynayarak şampiyonluklar yaşadı ve Türkiye şampiyonasında forma giydi. Ardından BAL ekibi Elazığ DSİ spor, Küçükköyspor, Hankendispor, Çakmakspor, Dersimspor, Atlasspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Cevizli Anadoluspor, Gülsuyuspor ve Çayırova Menderes Gençlikspor formalarını giydi.

Haber : Murat Nazik / Futbol Amatör 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder