11 Ekim 2023 Çarşamba

KADİR GEMİCİ SOĞUKSUSPOR İLE SÜRPRİZ PEŞİNDE!

 

Beykoz İlçesinin deneyimli antrenörlerinden olan Kadir Gemici takımı Soğuksuspor ile 2023-24 Sezonunda mücadeleye çıkacakları İstanbul 1.Amatör Lige hazırlanmakta.

Yer aldıkları grubun sürpriz takımlarından biri olacaklarını söyleyen Gemici genç isimlerin birkaç tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir kadro ile yola çıktıklarını söyledi.

Soğuksuspor Takımında önceki sezonlarda da görev yapan Gemici 1 aydır antrenmanlarının devam ettiğini söylerken, " Bilindiği üzere takımımız geçen sezon uzun yıllar mücadele ettiği İstanbul Süper Amatör Ligden maalesef 1.Amatör Lige düşmüştü. Kulübümüzü zor günlerinde yalnız bırakmak istemedim. Genç ve çok koşan bir kadro ile lige renk katacağımız düşüncesindeyim. Ha, sürpriz sonuçlarda da muhakkak imza atacağız. Takımda abi pozisyonunda bir iki isim kaldı. Kendi bünyemizden ve bazı kulüplerden genç arkadaşlarımızı kadroya dahil ettik. Her şey nasip kısmet " diye konuştu.

Belirlenen periyot dahilinde antrenmanlarının devam ettiğine vurgu yapan Kadir Gemici, " Hazırlık maçlarımız devam etmekte, en son olarak Beykoz Yenimahallespor ile karşı karşıya gelip sahadan 2-1 galip ayrıldık. Hafta sonunda Pazar günü Kanlıca Sahasında Ortadağspor ile bir hazırlık maçımız olacak. Takımın geldiği son aşamaları görmek için hazırlık maçlarının öneminin farkındayız " şeklinde görüşünü beyan etti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder