13 Ekim 2023 Cuma

BEYKOZ İSHAKLI TFF BAL LİGİNE BERABERLİKLE BAŞLADI


TFF Bölgesel Amatör Lig ilk hafta maçlarından birisi de Beykoz Stadında oynandı. Bu sezon Bağcılarspor'un Yarışma Hakkını satın alarak şirketleşen Beykoz İshaklıspor tarihinin bu kategorideki ilk maçından beraberlikle ayrıldı.



Stat : Beykoz

Hakemler : Oktay Koçak, Yücel Alkaşi, Muhammed Kavgacı

4.Hakem : Doğukan Demir / TFF Gözlemci Tuna Karlıbölük

Beykoz İshaklısporYakup, Oğuzhan Yedibela ( Dk.46 Hakan ), Oğuzhan Öztürk( Dk.90 Batuhan ), Talha, Mehmet, Mutlu Arda ( Dk.65 Serhat ), Onur Aydın ( Dk.65 Ömer Coşkun ), Onur Karavuş, Ramazan, Fırat ( Dk.46 Yusuf ), Taner

Yedekler : Halil İbrahim, Anıl, Erhan, Furkan, İsmail, 

Teknik Direktör : Metin Aydemir

Maltepespor : Emre Sami, Mert, Salihcan, Bülent, Boğaçhan, Emirhan ( 90+2 Ersin ), Batuhan ( Dk.73 Ertuğrul ), Muhammed Enes ( Dk.73 Deniz Kerem ), Ali Yılmaz, Tolga, Ömer Faruk ( Dk.73 Kuzey )

Yedekler : Mehmet Ağahan, Yusuf, Ömer, Sadettin, Mustafa, Ömer Yiğit 

Teknik Direktör : Hasan Ali Cesur

Goller : Dk.10 Batuhan Güzel, Dk.90 Ömer Coşkun




Beykoz Stadında her iki devrede sahada farklı oyun vardı. TFF Bölgesel Amatör Ligde tarihinin ilk maçına çıkan Beykoz İshaklıspor takımı oyuna bir türlü konsantre olamayınca zor anlar da beraberinde yaşadı. İkinci yarıda ise sahada her rakip futbolcunun karşısında var olan baskılı bir oyun sergilemeye başlayan ev sahibi takım sabırla, inatla beklediği gole son dakikada ulaşıp beraberliği kurtardı 1-1

Dk.8 Sol kanattan gelişen Maltepespor atağında rakip ceza alanı ön direk yönüne yapılan ortaya koşusunu yapıp kafa vuruşunu yapan Ali Yılmaz'ın bu şutunda Kaleci Yakup topu çıkardı.




Dk.10 Sağ kanattan gelişen Maltepespor atağında ceza alanı arka direk yönüne iletilen topla buluşan Batuhan Güzel neredeyse sıfırdan sert bir şut çekti top adeta iğne deliğinden geçip ağlarla buluştu 1-0

Dk.40 Beykoz İshaklıspor serbest atış kazandı topun başına geçen deneyimli isimlerden Oğuzhan Öztürk'ün kullandığı atışta top üstten az farkla auta çıktı.

Dk.45+1 Sağ kanattan gelişen Maltepespor atağında topla buluşan Ömer Faruk'un vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.47 Bu yarıda ilk tehlikeli atak konuk Maltepespor'dan geldi, ceza alanı içinde oluşan karambolde M.Enes'in çektiği şutu savunma çizgiden çıkardı.

Dk.52 Beykoz İshaklıspor atağında kullanılan kornerden ceza alanına gelen top sekti Kaptan Onur Karavuş'un önünde kaldı, onun sert vuruşunda top üst direkten geri geldi.

Dk.53 Sağ kanattan gelişen Maltepespor atağında arka plana yapılan ortada topla buluşan M.Enes'in vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.72 Sağ kanattan bir kez daha etkili gelen Maletepespor atağında koşu yoluna atılan topu süren Ertuğrul bir anada Kaleci Yakup ile karşı karşıya kalıp vuruşunu yapsa da başarılı eldiven topu çıkardı.

Dk.89 Beykoz İshaklıspor'un risk aldığı anlarda  boşta unutulan Tolga'nın vuruşunda Kaleci Yakup bir kez daha topu çıkardı.

Dk.90 Gelişen karşı atakta oyuna sonradan dahil olan Ömer Coşkun yerden köşeden bir vuruşla müsabakanın skorunu tayin etti 1-1 

TALİP ERCAN / KAZIM KAYA

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder