28 Mart 2024 Perşembe

BBP BEYKOZ ADAYI MURAT ARDA, SON SAATLERE GİRERKEN YOĞUN MESAİDE


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda 31 Mart Yerel Seçimlerinde geriye sayımda artık son günlere girerken yoğun bir çalışma temposu yaşamakta.

KİMSEYE HAYAL SATMA DÜŞÜNCEMİZ OLAMAZ

Gecenin yeni güne geçilen ilk saatlerinde ziyaretlerine devam eden Murat Arda " Kimseye Hayal satma düşüncesinde olmadık, olmayacağız da..." diye konuşurken, açıklamalarının devamında  " Beykoz'da acil olarak çözüm bekleyen bir trafik ve işsizlik sorunu bulunmakta. Biz önceliğimizi bu konulara verip önerilerimizi de sunduk. Beykoz'da israf olarak gördüğümüz etkinlikleri en düşük seviyeye taşıyarak, yerli sanatçılardan çok daha cüzi rakamlarla bu işi yapabiliriz. " diye konuştu.




DEPREM HAZIRLIKSIZ YAKALANMA LÜKSÜMÜZ YOK

" Beykoz Belediyesinin eski köy yeni mahalle statülü yerlerinde daire bazında 5000 geçici oturma alanı yapacağız ve kentsel dönüşüm anlarında burayı kullanacağız. Beykozlular bu süreçte ilçede kiralık ev bulamadığı için en ücra ilçelere taşınmak zorunda kalmayacak. Biz beklenen Büyük İstanbul depremi öncesinde yerinde dönüşüm ile vatandaşlarımızın yanında olacağız, onlara danışmanlık hizmeti sunacağız. Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında devamlı surette ifade ettiğim gibi ilçedeki sporcuların hepsini Arama Kurtarma Gönüllüsü yapacak eğitimler vereceğiz, bu sayede yetişmiş insan kaynağımız hazır hale gelmiş olacak. Kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm olayı çok uzun yıllara yayılacak bir konu ve bizim depreme hazırlıksız yakalanma gibi bir lüksümüz olamaz " diye konuşan Murat Arda bu konu ve önerilerinin seçimi kim kazanırsa kazansın dikkate alınmasını istedi.



Beykoz Belediyesinin geçmiş yıllardan günümüze gelindiğinde yapmış olduğu birçok çalışmayı olumlu bulup kamuoyu ile paylaştıklarını söyleyen Murat Arda, " Bunun yanı sıra artık insan odaklı bir yönetim anlayışının acilen hayata geçirilmesini de önermekteyiz. Biz önceliğimizi bu ilçedeki işsizlik sorununa vereceğiz ve süratle birçok iş kolunda ara eleman yetiştirme kursları açacağız. Ne kadar Beykozluyu iş sahibi yaptırabilirsek ne mutlu bize " dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder