28 Mart 2024 Perşembe

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR, " ADAYIMIZ HEM ATATÜRKÇÜ HEM DE CUMHURİYET KADINI "


31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç için sokak sokak çalışmalarına devam ediyor. 

İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, seçim sürecini büyük bir dikkatle götürmeye çalıştığını belirterek, "Hem ben hem arkadaşlarım, her zaman seçimleri seçmenin düğünü, bayram olarak değerlendirdik. Seçmen için doğru olan işlerin yarıştığı bir dönem olmasına gayret ettik. Bütün adaylar yan gelip yatarken ben tek kadın belediye başkan adayı bizim partimizde; ‘hem Atatürkçü, hem Cumhuriyet kadını, hem de Beykozlu” diye konuştu.

"CHP'NİN JEST İSTEME İŞLERİNDEN BIKTIM"


Taşdemir, CHP'nin adayı Alaattin Köseler için jest bekledikleri açıklaması hakkında sert konuştu.




 

Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım ve sıkıldım artık" diyen Taşdemir şu ifadeleri kullandı: 


Şimdi CHP Adayı için nereden tutarsak tutalım tutarsızlık var. Beykozlu desek 35 yıldır Beykoz’da yaşamıyor. CHP'li desek değil, Ülkücü desek değil, ANAP'lı desek o da değil, DSP'li desek o da değil, Cumhuriyetçi desek o da değil. Bir kesim rant gruplarının Beykoz’da ortaya attığı hatta geçtiğimiz günlerde haberlerde de çıktı ‘Süleymancılar'ın adayı' deniliyor. Cemaatçi mıdır, ülkücü müdür, Atatürkçü müdür!? Önce buna açıklık getirmelidir. "


Çıkıp diyebiliyor mu “ Kardeşim benim ne işim olur Süleymancılarla diye? ” Diyemez. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime sesleniyorum. Adayımızı araştırın, Atatürkçülüğünden, Cumhuriyetçiliğinden zerre şüpheniz olur ise bize oy vermeyin.


“ARTIK YETER”

Taşdemir, “Algı oluşturmaya çalışan soysuzlar şunu bilsinler ki, Milletimizi iki yumruk arasından, iki partiyle kutuplaşan seçim sisteminden kurtarmak için kurduk partimizi. İYİ Partinin misyonu mandayı kabul etmemektir. " 

Hiç kimseye, hiçbir şeye mecbur değilsiniz. Patron sizsiniz, millet sizsiniz, siz seçmensiniz. Birilerine kazandırmak yerine Beykoz da sadece milletimize kazandıracağımız sözünü veriyor, Beykoz’umuza kadın eli değsin diyor ve oylarımız Belediye Başkan Adayımız Tuba Alaylı Özgüç için diyoruz.” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ MEDYA BİRİMİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder