29 Mart 2024 Cuma

BEDEMED RAMAZAN AYININ MANEVİ ATMOSFERİNDE 2 İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ



Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Mübarek Ramazan Ayı dolayısı ile iki ayrı iftar programı düzenledi.




Bu programlardan ilki Okul Bahçesinde 500 kişilik katılımla gerçekleşirken bir diğer programın adresi ise Anadoluhisarı'nda bulunan Sabancı Öğretmenevinde idi.



Okul Bahçesindeki geniş katılımlı iftar programında mezunlar renkli görüntülerle hasret giderdiler. Resmi ve özel kurumlarda görev yapan okul mezunlarının buluşmasında Şahinkaya Şehit Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mehteran Takımı gösteri sundu.







Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Habip Küçükseymen katılımlarında dolayı gelenlere teşekkürlerini iletirken şu ifadelerde yer verdi, " Mezunlar Derneğimiz tarafından düzenlenen 500 kişilik iftar programında mezunlarımız ile bir araya geldik. Programın hazırlanmasında emeği bulunan Derneğimizin Başkan ve Üyelerine, gecemize sponsorluk yapan Ekol Denizcilik'e ve Beykoz Belediye Başkanlığımıza şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunarım " diye konuştu.



BEDEMED tarafından düzenlenen iftar programının ikinci ise Sabancı Öğretmenevinde gerçekleşti. İkinci programda sektör temsilcileri konuk edildi. Bu programda okuldan mezun olmuş sonrasında sektöre kurdukları firmalar ile katkı sunan isimler ve firma temsilcileri katılım sağladı.






ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder