29 Mart 2024 Cuma

ÇİĞDEM MAHALLESİ İFTARINDA YOĞUN İLGİ VARDI


CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Gülay Demirel'in katkısı ile Çiğdem Mahallesi Konferans Salonunda yapılan İftar Programına yoğun bir ilgi olunca dışarıda da yeni yerler açıldı.




Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Teşkilatının organizasyonuna katılım beklentilerin çok üzerinde idi.



İftar programında Beykoz İlçesinin değişik siyasi partilerde, sivil toplum kuruluşlarında da görev yapmış birçok renkli isim katılım sağladı.



İftar programı için yoğun mesai harcayan CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Uğur Gökdemir yaptığı açıklamada, " Bugün mahallemizde tarihi günlerden birine şahitlik ettik. Açıkçası bu kadar yoğun ilginin olması, salon dışına taşması beni fazlası ile memnun etti. Çiğdem Mahallesini her zaman sesi soluğu, tanıtım elçisi biri olarak diyeceğim o ki Beykoz'da Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi adına en yüksek oy oranı mahallemizden çıkacak, buna bütün kalbimle inanıyorum. İktidar partisi teşkilatının mahallemizdeki seçim çalışmaları sonrasında yaşadığı şoku ne kadar belli etmeye çalışmasalar da çok iyi biliyor görüyoruz." diye konuştu.




Uğur Gökdemir iftar programı organizasyonlarına katkıları için özellikle CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Gülay Demirel'e teşekkürlerini iletti. " Gökdemir Mahallemiz ve Beykoz'un Gülay Ablası bu güne kadar binlerce insana dokunup , gönüllere girmesini bildi. İlçe Sosyal ve Siyasi hayatındaki yeri ve katkılarını kesinlikle unutamayız " dedi.




Programda Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Parti Meclis Üyesi ve Yeni Dönem Adayı da olan başta Gülsüm Arıkan Yılmaz  olmak üzere, Meclis Üyesi Adaylarından Bilgehan Murat Miniç, Gökhan Taneri Vural, Taner Aksu'nun yanı sıra Beykoz Vakfı Eski Başkanlarından Şaban Tören gibi isimler vardı.

Gerek Program öncesinde gerekse de program sonrasında CHP Beykoz Belediye Başkanı Adayı Alaattin Köseler'e büyük ilgi olurken, Köseler salonda kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin hepsi güne anı kalacak fotoğraf karesinde yer aldı.

Alaattin Köseler Programda yaptığı konuşmada ise 1 Nisan Sabahı Beykoz'da CHP'li Belediye Yönetiminin başlayacağını söylerken, " Beykozlular bizim neleri başarabileceğimizi çok iyi bilir. Beykozlu Beykoz'da kalacak. " dedi.

ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder