24 Mart 2024 Pazar

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILIM YÜKSEKTİ


Beykoz Kulüpler Birliğinin geleneksel iftarlarından birisi daha geniş bir katılımla gerçekleşti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal tesislerindeki programa spor kulüpler başta olmak üzere değişik sivil toplum kuruluş ve siyasi partilerden temsilciler vardı.




İftar programına katılım sağlayanlara arasında en dikkat çeken grup ise Beykoz Futbol Takımında şampiyonluk yaşamış efsane futbolcularında olduğu Beykoz Futbol takımında değişik dönemlerde forma giyen isimler idi.



Cemil Akbay, Lütfü Soyer, Selman Çolak, Kamil Özay, Mustafa Horasan, Recep Gürbaşak, Şenol Fidan, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Yorulmazlar, Galatasaray Takımında da Forma giyen Beykoz İlçesi Kaleci Antrenörlerinden Hasan Reis katılımcılar arasında idi.



Beykoz İlçe Spor tarihinin efsane ve duayen isimlerinden Paşabahçe Spor Kulübünde çok uzun yıllar yöneticilik ve kulüp müdürlüğü yapan Bahattin Şişmanoğlu iftar programına katılım sağlayınca ilgi odağı oldu. Yine Beykoz ve Anadoluhisarı takımlarında görev yapan yılların deneyimi Okan Okan Karakaya, Çavuşbaşı Spor Kulübünün Kurucusu, eski muhtarlarından Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Hüseyin Öztürk, Kavacıkspor'un eski başkanlarından Başaran Yavuz, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender diğer göze çarpan isimlerdi.


İftar programında Beykoz İlçesini TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde temsil eden Rüzgarlıbahçespor Kulübünün Teknik ve İdari kadrosundan isimler futbolcular ile katılım sağladı.

İftar Programında bir konuşma yapan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir şu  ifadelere yer verdi ;

Değerli kulüp başkanlarım...bizler bu dünyada belki  işin en zor olan kısmını seçtik . Verdiğimiz mücadele  çocuklarımız içindir.
Geçtiğimiz beş yıl içersinde çok zorlandık Pandemi, deprem bizleri çok yordu ancak bizi ençok yoran bizlere değer verilmediğini hissetmekti ki  bu konuda fazlasıyla üzüldük.  Taleplerimiz hep geleceğimiz olan çocuklarımızı korumak içindi. 

Unutmayın  Amatör Spor Camiası kendisine yapılan iyilikleri asla unutmazlar. Tıpkı bizlerin dokunmuş olduğu çocuklarımızın aradan 40 yıl geçse bile bizleri unutmayacakları gibi. Dokunabildiğimiz her çocuk vatanımıza milletimize devletimize faydalı olma gayreti içinde hayatlarına devam ediyorlar. 

Bizler  çocuklarımıza spor yaptırmaya devam edeceğiz şartlar ne olursa olsun onların yanında olacağız "



Programın ardından Beykoz Kulüpler Birliği Sekreteri İlker Güner yaptığı paylaşım ile katılımcılar teşekkür katılmayan ve katılmayacağını bildirenler ise sitem eden bir paylaşımda bulundu.

Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığına, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığına, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığına
Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığına , Beykoz Yöre Derneklerine
Alperenler Derneğine , Tüfad İstanbul Başkanlığına, Engelsiz Umutlar Derneğime , Muhtarlarımıza , Beykoz Özgün Haber
Beykoz Doğuş Haber, Program Sunumumuzu yapan sayın Ozan Dervişe ve isimlerini sayamadığımız Beykoz'daki STK Başkanlarına teşekkürü borç biliriz.

Davetimize katılım göstermeyen hatta katılım sağlamayacağını bildirmek nezaketini bile göstermeyen, Sivil Toplum kuruluşlarının toplumdaki etkisinden bihaber olanlara Spor Kulüplerimizin taraftarları ve Beykoz Halkı en güzel cevabı verecektir.

NOT / Sağlık Problemler nedeni ile maalesef katılım sağlayamadım, bilgiler ve fotoğraflar için değerli dostum Ersan Oral'a çok teşekkür ederim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder