25 Mart 2024 Pazartesi

UĞUR GÖKDEMİR ÇAVUŞBAŞI PAZARINDA SEÇMENLERLE NABIZ YOKLADI


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclisi Adayı Uğur Gökdemir, hafta sonunda Çavuşbaşı Bölgesinde Partisinin düzenlediği etkinliklere katılım sağladı.

Gökdemir etkinlik ardından yaptığı açıklamada, " Çavuşbaşı'nda oldukça ilgi ile karşılandık. Beykoz'un kaderini değiştirmek için çıktığımız bu yolda her mahallemizde ayrı, ayrı sorunlar mevcut. Çavuşbaşı'nda vatandaşlarımızı dinledik. Onlar da Beykoz'da değişimden yana olduklarını bizlere iletti. Tapu-İmar problemlerine çözüm getirecek ismin Partimiz adayı Mimar Alaattin Köseler olduğunu söylediler. Beykoz'da Mahalli idare tarafından ihmal edildiklerini adeta üvey evlat olarak bakıldıkları yönünde tepkilerini bizlere aktardılar. Dolayısı ile yıllardır hep konuşulur durulur ancak bu kez bu seçimde gerçekten de Çavuşbaşılar farkını gösterecek, ve Yerel İktidar değişikliğinde en büyük pay sahibi olacaklar, bu kez bu belde sahiplerini kandıramayacaklar " diye konuştu.



Bu arada Partili heyet ile gerçekleşen Çavuşbaşı seçim çalışmalarında bir sürpriz de yaşayarak mahalle sakinleri ile sohbetler esnasında Anne tarafından akrabalık akrabalık bağı olan kadınlar ile koyu bir sohbet gerçekleştirdi.




Bu arada CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve çalışma arkadaşları Çavuşbaşı Beldesindeki ziyaretler kapsamında Çiftlik, Çengeldere ve Yavuz Selim Mahallelerinde vatandaşlara Beykoz'a ait projelerin yazılı olduğu broşürler verildi.




Çavuşbaşı Semt Pazarında yapılan çalışmada Köseler hem esnaflar hem de alışveriş yapan vatandaşlar ile samimi görüntüler verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder