25 Mart 2024 Pazartesi

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SON HAFTAYA OLDUKÇA TEMPOLU BAŞLADI !


31 Mart Yerel Seçimlerinde Beykoz genelinde çalışmalar yapan Büyük Birlik Partililer, son haftaya girerken ilk saatlerde Beykoz Merkez dahil birçok noktada afişleme çalışması yaptı.



BBP Beykoz İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Arda'nın da bizzat katıldığı çalışmalar gecenin geç saatlerinde kadar devam etti.



Arda, gündüz saatlerinde mahalleler bazında seçim çalışmalarına devam ettiklerine vurgu yaparken, " Vatandaşlarımız nereye gidersek gidelim Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti partiye ve bizlere muhabbetlerini iletmekte. Tamam seçimler her parti için kazanma hedefini hakim kılmakta ancak bazı partilerin yanlarına gelmesini bile istemeyen ilçe sakinlerimiz bizlere hep hoşgörü ile baktı. Biz seferden sorumluyuz zaferden değil, vatandaşın tercihi başımızın üstüne " diye konuştu.



" Biz seçim çalışmalarında anamızın ak sütü gibi temiz bir çalışma ve şahsi kaynaklarımız ile seçim propaganda sürecinde partimizin ismini duyurduk. Beykoz'a ait hiç kimsenin kullanmadığı projeleri sunduk. Hiçbir hayali, gerçekleşmesi imkanız proje açıklamadık, ne dedik artık Beykoz'da bazı şeyler tamamlandı şimdi insana yatırım yapma zamanıdır, israf değil tasarruf zamandır, eğlence değil çalışma zamanıdır dedik. İyiye iyi güzele güzel dedik, ne toptan görmezden geldik, ne de ilçe insanının yaşam şartlarına etki etmeyen projelerle övündük. Biz yönetime gelirsek tüm yatırımcılar için cazip bir Beykoz için çalışmanın sözünü verdik." diye konuşan Murat Arda açıklamalarının son bölümünde, 



" Birileri sınırsız imkanlar, hatta bazı adayların bu kadar uçuk bütçe ile seçimlere girme anları yaşanırken biz gece yarılarından sabaha namazına kadar arkadaşlarımızla uyumadan çalışıyoruz." dedi.

Murat Arda Rüzgarlıbahçe'deki çalışmaları kapsamında Mahallenin Muhtar Adaylarına rast gelirken birlikte seçim hatırası olacak karede buluştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder