28 Mart 2024 Perşembe

ERDEM KODALAK, " ŞOK EDEN BİR BERABERLİK YAŞADIK "



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele eden Kavacıkspor, 2.hafta müsabakaları kapsamında çıkmış olduğu Beşyüzevlerspor maçında kaybettiği 2 puandan üzgün.

Yeşil-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Erdem Kodalak, " Yaşadığımız beraberliğin normal ve uzatma dakikalarının sonrasında geldiği düşüncesindeyiz. Verilen 5 dakikalık uzatma anının aşılması sonrasında verilen penaltı kararı belki de 1 sezonluk emeğimize etki edecek. Her şeye rağmen biz işimize odaklandık, hatalı da olsa yanlış bir karar sonrası da gelse puan kaybı yaşamaya takılıp kalma lüksümüz yok. Önümüzde final maçı niteliğinde bir Galata maçımız var " diye konuştu.




Kavacıkspor Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı ise ellerinden giden bir 3 puan olduğuna vurgu yaparken, " Tamam geldi geçti, ve de geriye de gelmez diyelim ancak bir karar ya da tercih bir takımın kaderine direk etki ediyorsa orada suskun kalamayız. Verilen 5 dakikalık uzatmanın 7. dakikasında penaltı kararı ile yıkıldık. Biz uzatma anlarında golden sonra bile önde iken ataklara çıkma düşüncesinde olduk.  Yoksa topu dağa taşa atıp vakti lehimize kullanabilirdik. Öte yandan maç içinde lehimize olan bariz bir elle oynamaya penaltı düdüğü çalınmadı. Bin bir emekle kurulan bir takımız. Ne olursa olsun biz hatalarımızdan da ders çıkarıp bundan sonra da uzatma anlarında lehimize ne yapabilirsek yapıp kurala göre oynayıp Bal Ligine çıkacağız " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder