10 Mart 2024 Pazar

BEYKOZ MERKEZDE ALAATTİN KILIÇ RÜZGARI ESİYOR !


31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında siyasi partiler dışında Mahalle Muhtarlıkları için tatlı bir rekabet ortamı hakim...



Beykoz Merkez Mahallesi seçimleri için ikinci kez adaylığını açıklayan ve 2019 seçimleri sonrasından itibaren başarılı bir süreç yaşayan hedefine kilitlenen Alaattin Kılıç hafta sonunda yoğun bir koşturma yaşadı.



Beraberinde Muhtarlık Azaları ve kendisine destek olan ilçe sakinleriyle birlikte Merkez Mahallesinde ziyaretler gerçekleştiren Alaattin Kılıç çok verimli bir çalışma yaptıklarına vurgu yaparken, " Arkadaşlarım ayaklarına yüreklerine sağlık. Beykoz Merkezdeki çalışmamıza katılım sağlayarak Beykoz'da değişimden yana güzel bir birliktelik gösterdik. Beykoz'da bu güne değin hep ön planda başka mahalleler oldu, ancak biz bu durumu değiştirmekte kararlıyız. İlçe Merkezinde oturan vatandaşlarımızın oylarına talibiz. " diye konuştu.




Alaattin Kılıç açıklamalarının devamında " Bugünkü etkinliğimizde de gördük bu konuda oldukça mesafe kat etmişiz. Bu demokratik yarışta en doğru kararı merkez mahallesi sakinleri verecek. Biz 7 / 24 aktif bir çalışma anlayışı sergileyeceğiz. Hedefimiz 5 yılın sonunda Beykoz Merkez Mahallesini adından en fazla söz ettiren mahalle olarak anılmasını sağlamak " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder