15 Mart 2024 Cuma

BEYKOZ İSHAKLISPOR, İSTANBUL ANADOLU FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor İstanbul Anadolu Sportif Faaliyetleri San.ve Tic.A.Ş. müsabakası hazırlıklarını tamamladı ve bugünkü maç için heyecanlı bekleyişe geçti.




Bordo-Mavili ekipte Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Şimşek bu andan sonra her maçın bir final havasında geçeceğini yenilerken, " Tabii ki 4 en yakın rakibimiz karşısındaki 4 puanlık farkı önemsiyoruz ancak bu durumda rehavet ortamı oluşmasına da kesinlikle izin vermiyoruz. Hafta içi çalışmalarında güzel görüntüler vardı. Ben bir kez daha Beykozlu futbolseverleri takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Yıllar sonra ilk kez profesyonel ligde bir takımımızın olma şansı var ve birlik beraberlik içinde bunu mutlu sonla taçlandırmak istiyoruz " dedi.



Beykoz İshaklıspor Takımı Antrenörü Aydın Dursun ise hafta içindeki antrenmanların gayet güzel geçtiğini hatırlatırken, " İstanbul Anadolu maçına da galibiyet parolası çıkacağız. Bir sürpriz kesinlikle yaşamak istemeyiz, futbolcu kardeşlerimiz işin ciddiyetinin farkında. Puan farkını mutlak surette lehimize devam ettirmemiz gerekmekte " şeklinde konuştu.



TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder