11 Mart 2024 Pazartesi

KAVACIKSPOR SAL KLASMAN MAÇLARINA ARTIK HAZIR


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubundan Sal Klasman A Grubuna kalan Beykoz İlçesi temsilcisinde takıma yeni dahil edilen futbolcular kamuoyuna duyuruldu.

 Bir hafta daha ertelenen maçlar öncesi Yeşil-Beyazlı yönetim listesinde bulunan tüm isimlerle anlaşma sağlayıp kadrosuna dahil etti. Ardaki boşlukta Dikilitaş ve Orhanlıspor hazırlık maçları ve antrenman süreci ile Klasman maçlarına hazır hale gelme niyetindeki Beykoz temsilcisinde moral-motivasyon üst seviyelere gelmiş durumda.




Kavacıkspor'un son gerçekleştirdiği yeni transferler kamuoyu ile paylaşılırken Takım Antrenörü Erdem Kodalak maçların biran önce başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.




Kodalak kadro olarak oldukça güçlendiklerini söylerken, " Biz geçmiş yıllardan Sal Klasman Grubu havasını defalarca teneffüs ettik. Bu süreçte sadece transfer yaptık demek için değil gerçekten de nokta transferlere imza attık. Takıma dahil olan yeni arkadaşlarımıza hoş geldin dileklerimi iletiyorum. " dedi.

Kavcıkspor takımına 2.transfer dönemi kapsamında dahil edilen futbolcular ile ilgili paylaşılan bilgi notunda şu ifadeler yer aldı ;




CENKER COŞKUN

Kavacıkspor forması altında TFF Bölgesel Amatör Lig deneyimi de olan 2001 Cenker Coşkun, sezon başında Ayazağaspor'a transfer olmuştu. Beykoz ekibinde Özkaynak Akademisinde futbol başlayan ve değişik yaş grubu takımlarında forma giyen Cenker Coşkun A Takım düzeyinde de attığı sürpriz goller ve oyunu ile dikkatleri çekmekte idi.

Coşkun yeniden Kavacıkspor'a dönmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken takımı ile bir kez daha TFF Bal Ligi deneyimi yaşamak için katkıda bulunmaya geldiği ifade etmekte.

GÖKHAN UKŞAL

Kavacıkspor'un kadrosuna dahil ettiği bir diğer isim yine Beykoz İlçesinden tanıdık bir futbolcu. Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımında da forma giyen 1999 doğumlu Gökhan Ukşal, İstanbul Bulancakspor ve Yeşilılgaz takımlarında da forma giymişti.

GÖKDENİZ ÇAKIR

Kavacıkspor takımının bir yeni transferi ise Ayazağaspor'dan...2004 doğumlu Gökdeniz Çakır, Kasımpaşaspor altyapısından yetiştikten sonra A Takım düzeyinde Yeniköy ve Ayazağaspor takımlarında forma giymişti. Kavacıkspor takımında kadroya dahil edilen isimlerden biri son derece deneyimli biri.

YUNUS AKMAN

En son Çekmeköy Çarşı Takımında forma giyen 1985 doğumlu Orta Saha Oyuncusu Yunus Akman Yeşil-Beyazlı ekip ile anlaşan bir diğer futbolcu oldu. Deneyimli oyuncunun TFF 3.Lig, TFF 2.Lig e TFF 1.Lig ve Ziraat Kupasında 250 Profesyonel maç kariyeri bulunmakta. Bu takımlarda 5 kez de şampiyonluk yaşayan Yunus Akman takıma büyük katkısı olabilecek bir isim.

VOLKAN SİPAHİ

2023-24 Sezonunda aynı grupta mücadele ettiği Gaziosmanpaşaspor takımından tecrübeli oyuncu Volkan Sipahi'de Klasman maçlarında Kavacıkspor'dayım dedi.

 1990 Doğumlu olan Sipahi hücum hattındaki en güvenilen isimlerinden biri olacak. Volkan Sipahi'nin TFF 3.Lig, TFF 2.Lig, Ziraat Türkiye Kupası, TFF Bölgesel Amatör Lig dahil profesyonel statüde 161 maçı bulunmakta.

 

ERHA BEYKOZ-TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder