15 Mart 2024 Cuma

GÖZTEPE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ERKAN BALKAN'A BAŞARILAR DİLEDİK


31 Mart Yerel Seçimlerinde heyecan yaşanan yerlerden birisi de Mahalle Muhtarlık seçimleri.

 

İlçenin dört bir yanında bir birinden renkli isimler adaylıklarını açıklayıp artık son 2 haftalık son düzlüğe gelmiş durumdalar.

Beykoz İlçe Spor camiasının renkli kişiliklerinden her zaman pozitif görüntüsü ile dikkatleri çekmesini bilen Erkan Balkan'a yine bir Beykoz İshaklıspor müsabakasında rast geldik.



Balkan, Göztepe Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koymuş ve kendi açısından oldukça iddialı mesajlar vermeye başlamıştı. 

Mahallesinin eksiklerini ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini söyleyen Erkan Balkan, " 51 Yıldır doğup büyüdüğüm ve hayatımı geçirdiğim Göztepe Mahallemin her alanda gelişimi için mesai harcayacağım. Ben tanıyanlar iyi bilir ben bu güne değin ne demişsem yapan, ardında duran, tüm imkanları zorlayan bir yapıya sahibim ve bu görevi de başarı  ile yapacağımdan herkes emin olsun " diye konuştu.

Erkan Balkan projeleri ile ilgili bilgi aktarmasını istediğimizde şu cümlelere yer verdi ;

" Kilisenin bulunduğu yerde semt pazarının kurulması yönünde adımlar atacağız, talepte bulunacağız. Öte yandan mahallemizde eksikliği hep hissedilen Sağlık Ocağını İnşallah Mahallemize kurdurtacağız. Bunun yanı sıra 112 Acil İstasyonu için de girişimlerimiz olacak. Daha yaşanabilir bir çevre için Belediye ile koordinasyonlu olarak sokak sağlıklaştırma projelerini hayata geçireceğiz."



Erkan Balkan seçimler sonrası tablo ne olursa olsun, ister mahallenin muhtarı olsun ister olmasın vatandaşların, komşularının kararlarına saygılı olacağını ve mahallenin bir ferdi olarak aynı duyarlılığı göstereceğini de sözlerine ekledi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder