14 Mart 2024 Perşembe

MURAT ARDA, " ANKET FİRMALARI BBP İSMİNİ KASITLI OLARAK YAZMIYOR "


BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda seçim çalışmalarına devam ederken, Beykoz'da yapılan bazı anketlerde partilerinin ve adının geçmemesine tepki gösterdi. Arda Sosyal Medya hesabından yeni paylaşımda bulundu.



Paylaşımında 31 Mart seçimler ile ilgili Beykoz İlçesine ait düşünce ve projelerini kamuoyu aktardıklarını ve ilçe geneline afişleme çalışmalarını yaptıklarını ve sosyal medyada aktif partilerin başında geldiklerini söyleyen Murat Arda, " Bu bir kasıt değilse terbiyesizlik olarak görürüm, kamuoyunda hiçbir faaliyet haberi görünmeyen, Beykoz'a ait mesajları olmayan, bu ilçe halkı adına doğruya doğru yanlışa yanlış deme yerine, bazılarının ise Beykoz'u Beykozlu Yönetecek dışında bir lafı hafızalarda kalmayan ilginç bir seçim ortamı yaşamaktayız. Biz her şeyin adil olması gerektiğine inanıyoruz. Bazı anket firmalarında değişik partiler ve adaylarının ismi geçerken BBP ve adayı görülmek istenmemekte " dedi.

 


Merhum, Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun cümlesinde anlam kazanan, " Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " sözüne atıfta buluna Murat Arda, " Maalesef Beykoz'da o kadar savrulma anları ve kişilere rast geliyoruz ki. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor? Beykoz'da bu kadar sorun, işsizlik hakimken Beykoz Belediyesi sanırız o çok beğendiğimiz ve onayladığımız Millet Sofralarını ilçenin tüm mahallelerinde yapmak zorunda kalacak gibi "  dedi.

 


ORTAÇEŞME’DEN KAVACIK’A GİTMEK 1 SAATE ÇIKACAK GİBİ!

 

" Biz seçim süresince yaptığımız açıklamalar ses getirmeye devam ediyoruz "  diye konuşan Murat Arda, sonrasında, Beykoz Merkez'de yaptığı ziyaretlerin ardından yaşanmaya başlayan trafik sorununa da atıfta bulundu... " Beykoz'da trafik çilesi çözülmeden yakında Ortaçeşme’den, Beykoz Merkez'den Kavacık'a 1 saatte zor çıkılır. Beykoz Merkezde son çalışmalar sonrası ortaya çıkan  trafik görüntüsünü Yaz aylarında bile düşünemiyorum. Belki yıllar sonra güzel bir meydan oldu ancak, daralan ana yol, sıra sıra dizili otobüsler yolcu indirme-bindirme anlarından oluşan trafik sıkışıklığını neden projede dikkate almamışlar. İspark gitti diyerek Beykozlular güle oynaya araçlarını mecburen park etmeye başladı, sonrasında hataları bu vatandaşlara yüklemek ne derece doğru. Biz bir projeye siyasi gözle bakıp ne yok sayarız, nede yanlışları ifade etmekten çekiniriz. Beykozlular yaşayıp görecek bu İlçe Merkezi bu yolu kaldırmaz. Ta ki trafik ekipleri gün boyu burada bulunana kadar. Artık sadece 1 hatalı park eden, bekleyen araç nedeniyle Beykoz trafiği içinden çıkılmaz bir hal alacak. Burada yeni düzenlemelerin yapılacağına hepimiz şahitlik edeceğiz "  

 


BİZ ÖNCE BEYKOZ'UN SORUNLARINI ÇÖZELİM SONRA ŞOVLUK, YA DA ACİLİYET GEREKTİRMEYEN PROJELERE BAKILIR

 

Beykoz'da seçimler öncesinde iki ayrı kanadın da Beykoz'a katma değer katmayacak projeler ile vatandaşların karşısına çıktıklarını vurgulayan Murat Arda, " Biri depoları açıyor, biri Buz Paten Sahası yapacağım diyor...Allah aşkınıza Beykozluların yaşamaları için iş bulabilmeleri  için bir şeyeler yapın. Eskiden gazetelerde iş ilanları çıkardı, şimdilerde bunları sosyal medya hesaplarından paylaşmak suret ile kopyala yapıştır yapılmakta. Biz ne diyoruz her alanda iş imkanı sağlayacak özellikler de kamuoyunda çok aranan meslekler için kamu kurumları ile birlikte ücretsiz kurslar açacağız. Mesela evde bakım, bahçıvanlık, kaynak, elektrik, vinç ve benzeri iş makinaları kursları bunlardan sadece birkaçı. Beykozlu işsiz ise hangi yaştan olursa olsun onlara iş imkanı sağlamak bunun için çalışmak, kurslar açmak projelerimizde var. Yoksa gazetelerin iş ilan sayfaları gibi çalışmak ne derece doğru, işsiz vatandaş zaten bunları on kere okuyor günde. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde Beykozlu hemşerilerimiz imar sorunun ikinci sıraya koymakta, çocuklarına iş bulamamaktan dertli. Bu gençlere ve orta yaştaki insanlara iş imkanı bulmaları için tüm imkanlar seferber edilmeli " diye konuştu.

 


DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN DEĞİL ANKETLERDEN KOVMAKTALAR!

 

" Biz bunları düşünürken birileri sürekli tüketici toplum için yeni yerler açmaya devam ediyor. Ha güzel mi güzel ancak öncelik sırası bu mu olmalı ? önce Beykozlu iş bulsun sonra kafelerinize gider zaten, Beykoz dışından gelen müşterileriniz belki kasanızı doldurur ancak vicdanları boşaltır." şeklinde konuşan Murat Arda, " Biz bunları anlatınca, vatandaşlar da -Adam doğru söylüyor- denince önceki anketlerde isimlerimiz varken buralardan bile silinmekteyiz. Maalesef doğru söyleyeni şimdilerde 9 köyden değil anketlerden, kamuoyu araştırmalarından kovuyorlar " dedi.



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder