12 Mart 2024 Salı

İSHAKLI CAMİ, RAMAZAN AYININ İLK AKŞAMI TÖRENLE AÇILDI


Beykoz'un " Küçük Trabzon " olarak da anılan İshaklı Mahallesinde Mübarek Ramazan Ayının ilk iftarı güzel bir etkinliği de beraberinde getirdi.







İshaklı Mahallesi Camisinin açılı töreni için ilçe protokolü dışında birçok misafir konuk olup iftar programına katılım sağlayıp Camide ilk teravih namazını da eda etti. 





Başta İstanbul Valisi Davut Gül olmak üzere, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İşadamı Yusuf Şimşek ve ilçenin değişik mahallelerinden Muhtarlar katlım sağlayanlar arasında idi.



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın programdaki konuşmasında caminin yapılmasında büyük katkıları olan Yusuf Şimşek'i onura ederken, " Yusuf Kardeşimi kutluyorum, teşekkür ediyorum. O başladı ve cemaat, herkes sahiplendi, neticede bu günlere geldik. Bir de ha b u Trabzon'u Beykoz'da yaşatan İshaklı'lılara alkış gelsin.

Programda bir konuşa gerçekleştiren İstanbul Valisi Davut Gül, katılımcıların Mübarek Ramazan Aylarını kutlarken, " Aranızda olmaktan kendimi şansı addediyorum, mutluluk duyuyorum. Burada kardeşlik sofrası var, birlik beraberlik sofrası var. Buradan baktığımda hepinizin bir birinizin kardeşi, abisi gibi göründüğünü söylemek isterim" diye konuştu.





Programa en geniş katılım sağlayanlar ise MHP Beykoz İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Emre Çömlekçi dışında İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Erkan, Belediye Meclis Üyeleri ve Üyesi Adayları Kadir Çakıroğlu, Bülent Gökdağ, Hüseyin Öztürk diğer katılımcılar idi.






Beykoz İshaklı Mahallesi Muhtarı Ali Cinel ve arkadaşları kusursuz bir program için günler süren çalışmalarında ortaya güzel bir görüntü çıkararak takdirleri almasını bildi.




Bu arada programa katılanlardan birisi de televizyon ekranların sevilen ve sayılan sanatçılarından iken bu dönem Ak Parti Milletvekili olan Bahadır Yenişehirlioğlu idi. Ünlü sanatçı vatandaşların birlikte fotoğraf çekme taleplerini cevapsız bırakmadı.











Bu arada bu anlamlı programda katılanlar arasında İshaklı Muhtarı Ali Cinel'in Kulüp Başkanlığını yaptığı TFF Bal Ligi 1.Grubunun da lideri olan Beykoz İshaklıspor takımı teknik ve idari kadrosu ile futbolcular da katıldı.


ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder