13 Mart 2024 Çarşamba

BEYKOZ'UN GENÇ KULÜP BAŞKANINDAN DESTEK MESAJLARI İLETENLERE TEŞEKKÜR VAR

 


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Çiğdemspor Kulübünde tanıdığımız ve İlçenin en genç spor kulübü başkanlarından olan Uğur Gökdemir, 31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulundu.


Beykoz İlçesinde Spor denilince akla ilk etapta 116 Yıllık Mazisi olan Beykoz Spor Kulübü ile yine ilçenin Asırlık Çınarlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulüplerinin geldiğini söylerken, " Bu 2 kulübümüz başta olmak üzere spor kulüplerimizin yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm yolları biliyoruz. Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün tesis sorunu ortada. Rica minnet A.Hisarı Spor Akademisi Stadını kullanabiliyorlar. Mutlak surette bu kulübümüze güzel bir yer tahsisi yapılmalı bunu listemizin başına aldık. Öte yandan her gittiğimiz yerde bize Beykoz Kulübü ile ilgili sorular gelmekte İnşallah bu konuda da güzel haberleri 1 Nisan'dan itibaren bizlerden duyacaksınız " dedi.




HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ...

Beykoz'da Spor Kulüpleri ile Belediye Yönetimleri arasında yıllardır gizli bir soğukluk yaşandığını ve buna da bizzat şahitli ettiğini söyleyen Uğur Gökdemir, " Biz Belediye Yönetimine geldiğimizde bir dargın, bir küskün hal olmayacak. Herkesi kucaklayan ortak bir paydada buluşma sağlanacak. Bu ilçenin spordaki öncelikleri belli, spor kulüpleri üvey evlat olarak görülmekten kurtulacak. " dedi.




DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlk kez Belediye Meclis Üyesi adaylığı olduğuna vurgu yapan Uğur Gökdemir, " Daha önceleri de Belediye Meclisinde Spor Kulüp Başkanlıklarından gelen isimler yer aldı. Tabii ki ben de onların arasına ismimi yazdırmak isterim. Adaylık sürecim ile birlikte başta ilçe spor camiası ve sivil toplum kuruluşlarından gelen başarı dilekleri karşısında saygı ve şükranlarımı sunuyorum.  Onların güvenlerine layık olma gayretindeyim " şeklinde konuştu.


TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder