15 Mart 2024 Cuma

BEYKOZ MERKEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALAATTİN KILIÇ BEYKOZ MAÇLARINI KAÇIRMIYOR


Beykoz Merkez Mahallesinde tüm ilçeye örnek olacak tarza bir muhtarlık seçim yarışı devam ederken ikinci kez adaylığını açıklayan Alaattin Kılıç bu kez başaracağı inancında.



Demokratik hakkını kullanarak bir kez daha yarışta olduğunu söyleyen Kılıç, adaylık sürecinde ortaya koyduğu enerjik çalışma stratejisi ile geniş bir kesime ulaşmış durumda.



Beykoz Merkez Mahallesinin diğer mahallelerin yanında her zaman özel bir yeri olması gerektiğini söyleyen Alaattin Kılıç, " Ben bu anlamda mahallemi çok daha iyi yerlere getireceğime inanıyorum. Seçimden seçime ortaya çıkan biri değilim, 2019 seçimlerinden beri mahallem için ne gerekiyorsa yapma gayretinde oldum. Takdiri mahalle sakinlerimize bırakıyorum. " diye açıklamada bulundu.



Beykoz Spor Kulübü dahil birçok sivil toplum kuruluşunda gerek yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptığına vurgu yapan Kılıç, " Kamu kurumları ile mahallem arasında son derece başarılı bir işbirliği geliştirebileceğime eminim. Benim demek istediklerimin sadece broşürlerde, pankartlarda kalmayacağını eminim ki herkes bilmekte. Bu seçim sürecinde çok daha başarılı bir performans çizdiğimize inanıyorum. Kalan son 2 haftalık süreci de yoğun bir şekilde geçirip vatandaşlarımızın kararını bekleyeceğiz " diye konuştu.



Beykoz Mahallesi Muhtarı olanların ilçenin 116 yıllık maziye sahip Asırlık Çınarının maçını da kaçırmaması gerektiğine inandığını söyleyen Kılıç, " İnşallah Beykoz 1908 takımını yeniden profesyonel liglerde görmek nasip olacak. Merkez Mahallemiz için olmazsa olmazlardan birisi de o sarı-siyahlı renkler ve kulübüdür " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder