23 Mart 2024 Cumartesi

İSHAKLI MUHTARI ALİ CİNEL , YAPTIKLARI VE YAPACAKLARINI KAMUOYU İLE PAYLAŞTI


Beykoz'un eski köy statülü mahallelerinden olan İshaklı Mahallesinin başarılı ve çalışkan muhtarı Ali Cinel 2019 yılından bu yana yapmış olduğu görevindeki çalışmaları ve yeni döneme ilişkin projelerini kamuoyu ile paylaştı.



Beykoz İlçesinin Trabzon kökenli vatandaşlarının ikamet ettiği mahallesinin adını Türk Futbolunda başarı ile duyurmaya devam eden Ali Cinel takımı ile ilçenin profesyonel ligdeki tek temsilcisi olma yolunda. Bu da mahalleye artı bir değer olacak gibi...




Ali Cinel sosyal medya hesapları vasıtası ile 5 yıllık görev süresinin bir özetini geçerken, yeni dönem için yeni çalışma ve projelerini açıklamasında paylaştı.



İşte Cinel'in paylaşımının tamamı ;

Değerli İshaklı Mahallesi sakinleri 2019 yılında layık gördüğünüz 5 yıllık hizmet dolu yılımızı yenileme zamanı geldi. 5 yıllık dönemimizde gerçekleştirdiğimiz başlıca önemli hizmetlerimizden bahsetmek istiyorum.



Çocuklarımızın mahallemizde okula gidebilmesi için yaptığımız görüşmeler ile spor tesisine almamız, futbol sahası, spor lokalinin yapılması.



Asfalt çalışmaları, mahalle meydanı düzenlemeleri, aydınlatma ve elektrik hatlarının yere alınması, derelerin temizliği, mahallemizin ismini tüm Türkiye’de bilinir hale getirerek haberlere konu olması gibi birçok çalışmalarımızı siz değerli mahalle sakinlerimizin takdirine sunduk.



31 Mart 2024 seçimlerinde siz değerli mahalle sakinlerimizin teveccühü ile yeniden görev verdiğiniz takdirde belediyemize sunduğumuz ve sözlerini aldığımız projelerimize ivedilikle başlayacağız.



Yeni dönemdeki başlıca çalışma ve projelerimize gelince ;

Şok Market karşısındaki belediyemize ait araziye kadın spor salonu ve mahallemize hizmet etmek üzere dükkanlar yapılarak daha aktif ve sosyal bir mahalle projemiz hayata geçecektir.



Çiftlik İçi Caddesi kalan kısmı ile Mesut Emre Çakır ve Konak Sokak Prestij Cadde çalışmalarını tamamlayacağız.
Mahalle içi yarım kalan kanalizasyon çalışmaları tamamlanacak.




Ek 16 projesi kapsamında orman arazisinde evleri olanların sorunları çözülecek.

Asfalt çalışmalarımızın tamamını bitireceğiz



5 yıldır olduğu gibi gece gündüz demeden daha sosyal daha aktif bir İshaklı için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Siz isteyin size hizmet etmeye devam edelim

İshaklı Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı
Ali CİNEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder