23 Mart 2024 Cumartesi

MURAT ARDA, " KEŞKE BİR PROJE UYGULANMADAN VATANDAŞLARIN DA GÖRÜŞLERİ ALINSA "


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda artık son dönemece gelindiğini söylerken, " Beykoz'da ilginç bir seçim süreci yaşanmakta " dedi.

Beykoz İlçesinde seçim propaganda sürecinde " Doğruya doğru eğriye eğri " bakış açısını hakim kıldıklarını söylerken, " Artık son 1 haftalık sürece girildi...gidebileceğimiz her yere gideceğiz, sıkacağımız her eli sıkacağız. Maalesef daha önce de belirttiğim gibi Beykozluları 2 adaylı bir tercihe zorladılar ve nispeten de bunu başardılar gibi. Birileri bu ülke için ilçe için yapılanları tamamen görmezden geldi, bir diğeri ise imar problemlerini çözdük, kalanını da çözeceğiz demekte. Biz bu süreçte Beykozluların günlük yaşantılarına etki edecek güzel seçenekler sunduk takdir milletimizin. Bizim bu önerilerimizi söyleyen bir başka parti de olmadı. " şeklinde konuştu.



" Beykozlularda bıkkınlık yaratan sözleri vermek yerine onların sıkıntılarına çare olacak öneriler sunduk. Biri her yer toz duman derken, bir diğeri her yer top pembe demekte. Bu işsiz insanlar için ne yapacaksınız sorusuna verecek cevapları yok. Onun içindir ki her iş sahası için açacağımız eğitici kurslar için Beykozlulardan çok olumlu dönüşler aldık. 1 tek Beykozlu bile bu projemiz ardından iş sahibi yapabiliyorsak bizden mutlusu olmaz. Seçimler kazanılır, kaybedilir, ancak önemli olan kazanan tarafın diğer adayların mantıklı gerçekçi önerilerini de hayata geçirmeleri. Biz bu anlamda oldukça fazla öneriler sunduk, kamuoyu ile paylaştık. Hepimizin ortak noktası Beykoz ise bunu görmeyi her aday ister " diye konuşan Murat Arda bir başka konuya daha dikkatleri çekti...


" Göreve gelen Belediye Yönetimleri bir yerde, mahallede, caddede, sokakta bir çalışma bir proje hayata geçirmek istiyorsa mutlak surette orada ikamet eden ya da işyeri olanların fikirlerinde de değer vermeli.  Bunun son örneğini Yüşa Tepesinde, Manevi Makama yaptığımız ziyarette rast geldik. Orada yıllardır işyeri olan insanların yeni bir yere taşınması için Beykoz Belediyesi bir çalışma yapmakta. Ancak işyeri sahipleri yeni yapılan yerlerin oldukça ufak olmasından bizlere dert yandı. Mutla surette ortak bir noktada buluşulabilirdi. İş yapan insanları daracık yere sıkıştırmak bize de mantıklı gelmedi. Daha vakit varken hatadan dönülebilir diye düşünmekteyiz " 





Kavacık'ta oluşan trafik nedeniyle Hasan Yavuz Caddesinden Kavacık Mezarlığına kadar olan yolun yoğun trafikten dolayı kimi zaman yarım saatte bile alınamadığını belirten Murat Arda, " Oysa Körfezden Kavacık'a çıkıldıktan sonra Taksi durağı olan yerden FSM köprüsüne çıkan yol açılmak suretiyle bu sorunun aşılabileceğini biliyoruz ve bunun için de çalışacağız. 500 metrelik yolun 35-40 dakikada alınması ekonomik açıdan da bir sıkıntı, israf " dedi.




Murat Arda açıklamalarının devamında pek de bilinmeyen bir konuya ve gerçeğe parmak basarak, " Kavacık döner kavşaklı yol olarak da kullanılan birçok kez şekli, yönü değişen güzergahta değişim neden adam akıllı bir proje değişimi yapılmıyor derken bir bakıyorsunuz, oradaki Beykoz yazan alanda hiçbir şekilde bir oynama yapılamayacağı burasının bir sanat eseri olarak tescillenip, anlaşmaya döküldüğü durumu ortaya çıkmakta, böyle bir saçmalık olur mu bir Beykoz Yazısı neden değişemez, oysa bu ilçede ne değişmez, yapılmaz denen yerlere neler yapıldı, neler. Bu konuda yapılan anlaşmanın kamuoyu ile paylaşılmasını istiyoruz. Bu ilçeye yazık, sanata sanatçıya saygımız var ancak bu kadar ağır şartla bir iş eser ortay çıkarmak ne derece doğru onun takdirini kamuoyuna bırakıyorum " dedi.




Ramazan Ayında Beykoz'un Manevi havası yüksek Yüşa Tepesine gün boyu ücretsiz araç tahsisi yapacaklarını söyleyen Murat Arda, " Aracı olmayan, imkanı olmayan Beykozlulara Belediye mesai saatleri içinde olacak şekilde servis imkanı ile bu güzel atmosferden yararlanma imkanı sağlayacağız " dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder