19 Mart 2024 Salı

BBP ADAYI MURAT ARDA'DAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR VAR


31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala Büyük Birlik Partisi Adayı Murat Arda yoğun bir mesai harcamakta.

İkinci kez yerel seçim heyecanı yaşayan Arda, dün gece " Murat Arda gönüllülerine "  sürpriz bir ziyaret yapıp geç saatlere kadar yapmış oldukları pankart çalışmasına eşlik etti.



Gün içinde Beykoz'un köylerinde vatandaşlar ile bire bir sohbet trafiği yaşayan Arda, akşam davetli olduğu iftar programı sonrasında pankart çalışması yapan çalışma arkadaşlarına eşlik etti.




Beraberinde Beykoz Belediye Meclisi Adayları Hakan Dilmaç ve Kadir Osman Uzun ile çalışmalara eşlik eden Murat Arda, " Yoğun bir seçim süreci daha yaşamaktayız. Kendi kaynaklarımız ile yola çıktık. Beykoz'un her mahallesinde çalışmalar yapıyoruz. Ben geçen seçimde Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğumdan sahayı çok iyi biliyorum. Bu seçimde bu kadar yoğun pankart, afiş çalışması görmedim. Tamam herkes bir birine saygılı, kendi parti ve düşüncesi ile olduğu müddetçe Beykoz'da çalışıyor ancak bu akşam da şahit oldum ki aynı, birebir afişleri yan yana ya da aralıklarla bu kadar çok asmaya anlam veremiyorum. Kimi yerlerde pankart asacak yer kalmıyor. Çalışma arkadaşlarıma bu konuda her zaman adaletli olmaları rica ediyorum ancak dediğim gibi her yeri de aynı partilerin yer bırakmamacasına aynı afişlerle donatmalarını bu anlamda doğru bulmuyorum" dedi.




Murat Arda pankart çalışmalarında rastladıkları diğer parti temsilcilerine her zaman kolaylıklar dilediklerini söyleyip kendileri açısından centilmence bir yarış yaşadıklarına dikkat çekti.

MURAT ARDA MEDYA İLETİŞİM BİRİMİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder