17 Mart 2024 Pazar

KAVACIKSPOR TÜM TAKIMLARINDA DÖRTTE DÖRT YAPTI


Beykoz İlçesinin başarılı takımlarından olan Kavacıkspor hafta sonunda çıktığı 4 maçın tamamından galibiyetle ayrılmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyor.

Yeşil-Beyazlı ekibin A Takımı hafta sonunda ilk hafta maçları ile başlayan İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda ilk müsabakasından galibiyetle ayrıldı.

İBB Bayrampaşa Stadında oynanan mücadelede Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile karşı karşıya gelen Beykoz temsilcisi müsabakadan 2-1 galip ayrılıp kalan 6 maç için geriye sayıma başladı.



Kavacıkspor U17 Yaş Takımı sezonun ilk maçında deplasmanda Balkan Yeşilbağlar'a konuk olurken sahadan Taha Kiraz'ın 2 golü sonrasında 2-0 galip ayrılıp sezona iyi bir giriş yaptı.




Kavacıkspor U15 Yaş Takımı ise evinde Kartalpaşa takımını konuk etti. Göktuğ Yalman ve Furkan Kiraz ile bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanan gençler galibiyeti neşe ile kutladı.




Yeşil-Beyazlı ekipte hafta sonunda yeşil sahaya çıkan bir yaş grubu da U12 Yaş takımı idi. Hasanpaşa ile karşı karşıya gelen minik kramponlar müsabakayı 9-1 kazandı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder