17 Mart 2024 Pazar

RİVASPOR 2023-24 SEZONUNDA İLK MAÇINA ÇIKIYOR


2023-24 Sezonunda 2.Amatör Lig 19.Grubunda mücadele edecek olan Beykoz temsilcisi Rivaspor, bugün Acıbadem Üsküdar takımını konuk edecek.

Kırmızı-Beyazlı ekip hafta içinde hazırlık maçları kapsamında Paşabahçe Stadında ilçenin bir diğer temsilcisi olan Boğaziçi 1908 ile maça çıkmış ve son kez kendini sınamıştı.

Rivaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Kesmen sezonun ilk maçında Acıbadem Üsküdar takımını konuk edeceklerini hatırlatırken, " İlk maçlar her zaman çok önemli olmuştur. Bizde sezona galibiyetle başlamayı çok istiyoruz. Takımda gerçekten de hem tecrübeli abi  pozisyonunda oynayan isimler hem de yetenekli futbolcu kardeşlerimiz var. İnşallah alnımızın akı ile b maça çıkıp galibiyet sevinci yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Başta Riva Mahallesi sakinlerimiz olmak üzer vakti olan herkesi maçımıza bekliyoruz " diye konuştu.




Bu sezon takıma dahil olan Beykoz İlçe futbolunun renkli simalarından olan Mehmet Aydın ise Mustafa Kesmen'den gelen taleple takıma dahil olduğunu aktarırken, " İnşallah el birliği ile takımımızı Beykoz'da ses getirecek başarılara imza atar hale getirme düşüncesindeyiz. Bu yolda Riva mahallesi sakinlerini ve futbol camiasından dostlarımızı bugünkü maçımıza bekliyoruz " şeklinde konuştu.

Riva Stadındaki Rivaspor-Acıbadem Üsküdar karşılaşmasının başlama saati ise 15.00

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder