20 Mart 2024 Çarşamba

ÇİĞDEM MAHALLESİNDE UĞUR GÖKDEMİR RÜZGARI ESİYOR


31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Uğur Gökdemir, saha çalışmalarında büyük bir ilgiye mazhar oluyor.

Seçimlerde aday olan tek Spor Kulübü Başkanı olan genç isim aynı zamanda Kulüp Başkanı da olduğu Çiğdem Mahallesinde rüzgar estirmekte.



Beykoz'da İmar konularında en duyarlı mahallelerden birinde ikamet ettiğini hatırlatan Uğur Gökdemir, " Beykoz'da Beykozlunun kalması, yaşaması biçin bir mücadele içine girdik. Ben de yıllardır, mahallem ile ilgili her konuya vakıfım. Beykoz genelinde yaşanan birçok sıkıntı burada da var. Bu seçimde Beykoz Birlikteliğini sağladık, değişik kesim ve düşünceden birçok Beykozlu ile aynı yolda buluşmuş durumdayız. Gittiğimiz her yerde Beykozlular bizi samimi kucaklamakta, Beykoz'un belki de son umudu olarak Cumhuriyet Halk Partili bir Beykoz Belediyesi görmek istediklerini her zaman açık yüreklilikle söylemekteler. " diye konuştu.



" Beykoz'da geçmiş dönemlerde vatandaşa direk etki etmeyen, hatta daha da tüketici haline getiren bir hizmet türünün, reklam belediyeciliğinin uygulandığını, tüm ciddi sorunların tabiri caizse halının altına süpürüldüğü bir süreci hep birlikte yaşadık. Beykoz boşu boşuna 20 yıl kaybetti, her seçim dönemi bu milleti kandırmaktan bıkmadılar "  diye konuşan Uğur Gökdemir açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi ;

BEYKOZLULAR BİZE HEM KAPILARINI HEM DE YÜREKLERİNİ AÇTI !

" Beykoz'un her mahallesinden aynı şikayetler gelmekte, yani biri evini yapıyor, kat çıkıyor gören duyan bilen yok, villakent düşünceleri için fırsat kollanıyor, diğer yandan defalarca şahitlik edildiği gibi gariban insanların 2 metresine yıkım geliyor. Bunun neresinde adalet var? işte bu sebeple Beykoz'un eski köy şimdilerde mahalle olan noktaları başta olmak üzere CHP olarak oy patlaması yapacağız. Bu selin önüne kimse set çekemez. Bakın burada ince bir noktaya dikkat çekmek istiyoruz, önceki seçim dönemlerinde CHP Heyeti ziyarete gediğinde kapı arkalarından aman görüntüm çıkmasın diye konuşan Beykozlular artık canlarına tak ettiğinden em kapılarını hem de yüreklerini ardına kadar bizlere açmakta. Beykoz'u bu kabustan uyandıracak olan tek parti de Cumhuriyet Halk Partisidir " 



BU GENÇLER SOSYAL MEDYA ALGILARINIZA KURBAN OLMAYACAK!

" Bazıları ilçenin genç seçmenlerini çantada keklik görmekte, cafelerde, işletmelerde sarılıp sarmalamakla sosyal medya algısı yapmak istiyor, gerçek öyle mi? cebinde çay içmeye parası olmayan, bu yüzden soğuk havada dolaşmak zorunda kalan bir Beykoz Gençliği var ki hesabı sandıkta kesecek, Beykoz seçimi tüm ülkeye örnek olacak ve bir önceki seçimde oluşan farka güvenenler tarihi fark yiyecek, bunu da buraya  not düşüyorum " diye konuşan Uğur Gökdemir, özellikle gençlerin halinden iyi anlayan genç bir aday olarak seçimlere etki etmeye devam edecek gibi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder